''ta mικρα κομματα διαστρευλωνουν τα πραγματα''...

19:01 17/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Με σκληρό τρόπο απαντά η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Ραχήλ Μακρή στο προεκλογικό...
σποτ που είδε χθες το φως της δημοσιότητας ως… καυστικό σχόλιο επί των ισχυρισμών της που άναψαν φωτιές ότι δηλαδή μπορούμε να κόψουμε ευρώ μέχρι το ύψος των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, αν κάτι τέτοιο χρειαστεί, με δήλωσή της στο protothema.gr.


Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Ναι, μπορούμε να τυπώσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε η ΝΔ έχει ήδη τυπώσει 90 δισ. ευρώ και τα στελέχη της επιτίθενται σε μένα από άγνοια και ασχετοσύνη».

Η ΝΔ «απάντησε» με ένα τηλεοπτικό σποτ το οποίο σχολιάστηκε από πολλούς κάνοντας τη Ραχήλ Μακρή να δώσει εκ νέου τη δική της απάντηση αποκλειστικά μέσα από το protothema.gr: «Τα μικρά κόμματα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα για να κερδίσουν λίγο δημοσιότητα. ΠαΣοΚ, ΝΔ, Ποτάμι και άλλα άγνωστα πολιτικά μορφώματα δεν μπορούν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό γιατί η αλήθεια βασίζεται σε θεσμικά κείμενα και όχι στο φόβο, τη φαντασίωση, την ουτοπία και την τρομοκράτηση των ψηφοφόρων μέσω δηλώσεων και παραπλανητικών τηλεοπτικών μηνυμάτων. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους αυτούς που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν. Ευχαριστώ πολύ την επιστημονική κοινότητα που αποκατέστησε την αλήθεια», καταλήγει.
Keywords
Τυχαία Θέματα