Τα γατακια και ο ελεφαντας...

19:42 30/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Γιώργος Πολύμερος
Μου δημιουργούν αηδία, τα όσα απαράδεχτα συμβαίνουν στη ΔΗΜΑΡ τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή μια εκλογική αποτυχία!... Παρακολουθώ τις συνηθισμένες δύο τάσεις του κόμματος, να...
ξιφουλκούν στο όνομα του Κουβέλη. Η μια, η υπερασπιστική τάση, να κρατά χαμηλούς τόνους και να προσπαθεί να περιμαζέψει τα σπασμένα και η άλλη, η αναμένουσα την αποτυχία για να ξεσπαθώνει, έχοντας επιστρατεύσει όλες τις «χολούσες» εκφράσεις και εκφάνσεις της, θέλει να μας πει, πως χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας.

Καλώς
ή κακώς ο Φώτης Κουβέλης έκανε τις επιλογές του. Επιλογές, που τον έφεραν από το απόλυτο μηδέν στο 6 και κάτι τοις εκατό, συγκυβερνώντας σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, αλλά και στην σημερινή κατάσταση.

Εκείνοι, που λικνίζονται σε ρυθμούς (παραιτήσου σήμερα Φώτη) καλά θα κάνουν να θυμούνται, πως η πολιτική τους καριέρα θα ήταν μια ονειροπολούσα στιγμή στα μακρινότερα όνειρά τους. Δεν θα ‘χαν ούτε καρέκλα σε τσιπουράδικο να καθίσουν...

Οι τσάμπα μάγκες έχουν διαχρονική αξία και η υπερθετική στιγμή του γέλωτα είναι για κάποιους που περιδιαβαίνουν, όποτε τους κάνει ο δρόμος από την Αγ. Κων/νου, μια συνηθισμένη υπεραξία. Κι εκείνοι που έχουν λουφάξει δεν το κάνουν γιατί θέλουν το καλό της ΔΗΜΑΡ, απλά περιμένουν την στιγμή που θα… ξαναχτυπήσουν!

Τα μικρόσωμα αιλουροειδή, κοινώς γατάκια της πολιτικής προσπαθούν να γρατζουνίσουν τον ελέφαντα. Πλακά δεν έχει;…
Keywords
Τυχαία Θέματα