Συσκεψη παπανδρεου με στελεχη του πασοκ

18:37 7/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Σύσκεψη με κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχει σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει της αποψινής κρίσιμης συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, για την έγκριση
της τελικής συμφωνίας...
με την τρόικα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Πρωτόπαπας, ο εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Νωρίτερα ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε (στην Ιπποκράτους) με τον υπουργό Ευρώπης της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Λίντιγκτον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας περίπου, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, με τον Βρετανό υπουργό να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι είναι εξαιρετικά κρίσιμος παράγοντας να πάψει η αστάθεια στην Ευρωζώνη, διότι, όπως εκτίμησε, θα ήταν καταστροφική για όλους μια αρνητική εξέλιξη σχετικά με το ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα