Συριζα ξανθης : '' η σαμπιχα συνεργαζεται με το δικτυο 21, τον εμφιετζογλου και τον προξενο των ηπα''...

14:37 23/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Δριμεία προσωπική επίθεση στην αποπεμφθείσα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλεϊμάν Σαμπιχά, εξαπολύει η τοπική οργάνωση Ξάνθης μετά ...
τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η ΤΟ Ξάνθης κάνει λόγο για υποψηφιότητα που «δεν ήταν τόσο αθώα» και υποστηρίζει ότι ο ρόλος της ρομά Μουσουλμάνας είναι «γνωστός, όλα αυτά τα χρόνια
(συνεργασία με τον μεγαλοεργολάβο Εμφιετζόγλου και Δίκτυο 21, μαύρες χρηματοδοτήσεις του ΥΠ.ΕΞ, “πολιτικό σουλάτσο” σε ΔΗΜΑΡ, ΑΝ.ΕΛ, ΠΑΣΟΚ, επαφές με Αμερικάνο πρόξενο, “διαχειρίστρια” προγραμμάτων επιμόρφωσης ρομά κτλ)».

Προσθέτει, δε, ότι «άνθρωποι της μειονότητας, όπως η Σουλεϊμάν Σαμπιχά(ρομά), λειτουργούν ως τα θύματα της πολιτικής του προξενείου!».

«Η ίδια προσωπικά και η δράση της μας είναι γνωστή από 15ετίας και είναι πάγια η επιλογή μας, να μην έχουμε καμία επαφή με την ίδια, αλλά και με τους κύκλους που συναλλάσσεται. Πιο συγκεκριμένα η κ.Σουλεϊμάν Σαμπιχά δεν αποτελεί επιλογή από τη μειονότητα, δεν την εκφράζει και προκαλεί έντονες αντιδράσεις όχι μόνο στη μειονότητα, αλλά και στην πλειονότητα» συνεχίζει σε υψηλούς τόνους η ΤΟ Ξάνθης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εξηγεί στην ίδια ανακοίνωση γιατί κάνει λόγο για μια μειονότητα χωρίς εθνικούς ή θρησκευτικούς προσδιορισμούς υποστηρίζοντας ότι «το δικαίωμα του ελεύθερου αυτοπροσδιορισμού σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι αδιαπραγμάτευτο και κανένας δε μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν τίποτα και κυρίως το κράτος στους πολίτες».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη και πράξαμε το αυτονόητο. Αυτοί που έφεραν την καταστροφή στον τόπο δεν έχουν το δικαίωμα να κουνούν το δάχτυλο».

Η επίθεση αυτή, όμως, μετά και την αναταραχή που προκλήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει αναπάντητα τα ακόλουθα ερωτήματα:
-ήταν άσκετοι, ανόητοι ή απλώς αγνόησαν όσα υποστηρίζουν ότι ήταν γνωστά επί 15ετιας αυτοί που πρότειναν την υποψηφιότητα στην κεντρική επιτροπή, όπου η υποψηφιότητα της ρομά ακτιβίστριας πέρασε με σχετική πλειοψηφία;
-γιατί εκ των υστέρων καταγγέλουν τη Σαμπιχά περίπου ως πράκτορα των ΗΠΑ και έμμεση υπάλληλος μεγαλοεργολάβων;

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα