Συρια: τουλαχιστον 23 νεκροι απο βομβαρδισμους και εκτελεσεις

21:25 24/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Στους 23 ανήλθε σήμερα ο αριθμός των νεκρών στη Συρία από βομβαρδισμούς και εκτελέσεις, σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH). Στην επαρχία της... Ιντλέμπ, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στα σπίτια τους και εκτελέστηκαν από τις συριακές δυνάμεις. Στην ίδια επαρχία, τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν σε νυχτερινές μάχες μεταξύ των ανταρτών και των κυβερνητικών δυνάμεων.

Στη Ραστάν, τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών. Ένας άμαχος σκοτώθηκε επίσης στη Χομς και άλλος ένας στην πόλη Κουσέιρ, σύμφωνα με το OSDH. Στην επαρχία της Χάμα έξι μέλη μιας οικογένειας,
τα οποία απήχθησαν πριν από δύο μέρες, βρέθηκαν νεκρά στο δρόμο προς την αλ-Γαμπ ενώ στην επαρχία του Ντέιρ Εζόρ σκοτώθηκαν ένας νεαρός πολίτης και ένας στρατιώτης.
Ένα 10χρονο κορίτσι σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην Νταράα και στη Δαμασκό, ένας άμαχος σκοτώθηκε τη νύχτα και τρεις στρατιώτες σε σφοδρές μάχες με ομάδες λιποτακτών.
Κοντά στην πρωτεύουσα τέλος ένας ακτιβιστής βρέθηκε νεκρός ενώ άγνωστοι σκότωσαν έναν αξιωματικό και το γιο του έξω από το σπίτι τους, πρόσθεσε το OSDH.
Keywords
Τυχαία Θέματα