Συνεργασια με τη νδ στις επομενες εκλογες ο νικος παππασ!

11:28 1/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Καταλυτική ήταν η συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες ο Νίκος Παππάς με τον πρώην υπουργό επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο για την προσχωρησή του στη ΝΔ από τις...
επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν(πιθανόν να πιστεύει σε επιστροφή Κώστα Καραμανλή). Οι δυο φίλοι που συνδέονται εδώ και χρόνια, επιβεβαίωσαν στη συνάντηση τους αυτό που τους χώριζε.

Τη συνεργασία τους σε πολιτικό επίπεδο στις επόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», η συνάντηση έγινε για να ενημερωθεί ο κος Παππάς από τον κο Ρουσόπουλο γύρω από θέματα που αφορούν την ΕΡΤ και την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών που λιμνάζει εδώ και χρόνια, τα οποία είχε χειριστεί ο ίδιος ως υπουργός επικρατείας.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ακριβώς το αντίθετο. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, πέρα από την ενημέρωση για τα ΜΜΕ, του πρότεινε τη συνεργασία με τη ΝΔ και μάλιστα του εκπροσώπου τύπου στις επόμενες εκλογές, εκτιμώντας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του προς την αντιπολίτευση. Άγνωστο αν λειτούργησε αυτοβούλως η καθ΄υπόδειξιν της ΝΔ.

Ο Νίκος Παππάς σοβαρός, μετρημένος στις εκφράσεις του, χαμηλών τόνων, θεωρείται ο καλύτερος υποστηρικτής της ΝΔ, στηρίζοντας ακόμη και το σχέδιο νόμου για τη ΝΕΡΙΤ, που υιοθέτησε η σημερινή κυβέρνηση για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ με μια απλή αντιγραφή και προσθήκη σε κάποια άρθρα ως ένα από τα πολύ καλά νομοσχέδια, με το οποίο η ΕΡΤ θα βρει το δρόμο της ακόμα και με την ονομασία ΝΕΡΙΤΕΡΤ(Νεριτέρτ) ΝΕΡΙΤ-ΕΡΤ!

Στελέχη της ΝΔ που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην υπουργό, πιστεύουν ότι με την προσχώρηση στη ΝΔ του Νίκου Παππά και την εμπειρία του Θοδωρή Ρουσόπουλο, επιστρέφοντας στην ενεργό πολιτική ζωή, η παράταξη αποκτά μια επικοινωνιακή δυναμική που θεωρούν ότι θα είναι μοναδική, και η επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία δεδομένη όταν γίνουν εκλογές.

Η πληροφορίες έφτασαν στα αφτιά μας από έγκυρες πηγές μετά το χθεσινό δημοσίευμα με τίτλο: «Νίκο Παππά κάνεις κακιές παρέες με φόντο τα diamond boys του Θόδωρου Ρουσόπουλου».

Μετά την ανάρτηση, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και οι πληροφορίες έφταναν βροχή, επιβεβαιώνοντας τη συνάντηση τους σε πολυτελές εστιατόριο των βορείων προαστίων από αυτόπτες μάρτυρες που συνέτρωγαν στον ίδιο χώρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα