Συνελήφθη ο ένοπλος που ήταν ταμπουρωμένος σε διαμέρισμα (βίντεο)

22:57 23/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Έληξε λίγα λεπτά πριν από λίγο το θρίλερ που εξελισσόταν επί σχεδόν δύο ώρες στο Μεταξουργείο. Πρωταγωνιστής ήταν ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, μεθυσμένος, και απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του. Προηγουμένως είχε απειλήσει με το όπλο και ιδιοκτήτρια καταστήματος στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως 23, όταν εκείνη του έκανε παρατήρηση για τον καυγά που είχε στήσει με άλλα τρία ή τέσσερα άτομα.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος (κρεπερί) όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το όπλο έφυγε τρέχοντας, αλλά ειδοποιήθηκε η αστυνομία από περίοικους που

είδαν το περιστατικό. Πολύ γρήγορα περιπολικό έφθασε στο σημείο. Τότε, ο μεθυσμένος άνδρας απείλησε με το όπλο και τους αστυνομικούς και κατάφερε να ξεφύγει, μπαίνοντας στην πολυκατοικία. Έφθασε στο διαμέρισμά του, στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα την περιοχή, ενώ άνδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκαν στην πολυκατοικία. Μετά από διαπραγματεύσεις, έπεισαν τον άνδρα να παραδοθεί και το θρίλερ έληξε με τη σύλληψη του 30χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα