Συνεδριαζουν οι βουλευτες του πασοκ...

16:17 12/6/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...
Την τελική στάση του ΠΑΣΟΚ και τους χειρισμούς κατά τις επόμενες κρίσιμες ημέρες για το θέμα της ΕΡΤ, αλλά και συνολικά της κυβερνητικής συνεργασίας, συζητά αυτή την ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, την οποία συγκάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη ο πρόεδρός του, Ευάγγελος Βενιζέλος....
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
επιθυμεί να έχει την ομόθυμη στήριξη -αν και υπάρχει ήδη η διαφοροποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη- επί της πρότασης νόμου, που κατάθεσε το κόμμα για την κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ.

Το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι βαρύ για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Βουλευτές όπως ο Θάνος Μωραίτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης επιρρίπτουν ευθύνες στον κ. Σαμαρά, τον οποία κατηγορούν για αμετροέπεια και αλαζονεία.

Πολλοί βουλευτές του Κινήματος ξεκαθαρίζουν ότι, εάν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές και στη συνέχεια τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο νέας κυβέρνησης συνεργασίας με τη ΝΔ, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Σαμαρά, παρά μόνο σε έναν υποψήφιο πρωθυπουργό.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα