Συνεχιζονται οι χυδαιες φραστικες επιθεσεις στη μαυρη ιταλιδα υπουργο...

22:28 13/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Από τη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, η Σεσίλ Κιέντζε έχει πέσει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων από αγνώστους.
Με χαρακτηρισμούς όπως «μαϊμού από το Κονγκό», «βρωμερή», «νέγρα», «άθλια», «ζουλού», υποστηρικτές κυρίως της ξενοφοβικής...
Λέγκας του Βορρά επιτίθενται στην Ιταλίδα υπουργό, με καταγωγή από το Κονγκό.

Αυτό που συνέβη ωστόσο πριν λίγες ώρες, ξεπερνά ακόμα και το παραπάνω απαράδεκτο υβρεολόγιο.

Η περιφερειακή σύμβουλος της Λέγκας του Βορρά, Ντολόρες Βαλάντρο, μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Facebook,
έγραψε μήνυμα που σοκάρει, συνοδεία φωτογραφίας της νέας υπουργού.

«Μα γιατί κανείς δεν την βιάζει, για να καταλάβει τι μπορεί να νιώσει ένα θύμα ενός τέτοιου αποτρόπαιου εγκλήματος; Ντροπή» ανέφερε το γεμάτο μίσος μήνυμα της Βαλάντρο.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε ένα δημοσίευμα, το οποίο αναφερόταν σε απόπειρα επίθεσης ενός Αφρικανού άνδρα εναντίον δύο Ιταλίδων. Μόνο που η σύμβουλος δε φανταζόταν ότι το ξέσπασμά της θα γίνονταν πρώτη είδηση στις κυριότερες ιταλικές εφημερίδες, οι οποίες κάνουν λόγο για απαράδεκτη φράση και σοκαριστική τοποθέτηση.

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν τόσο έντονος, που ανάγκασε τον γραμματέα της Λέγκας του Βορρά της περιοχής Βένετο, Φλάβιο Τόζι, να ζητήσει την αποπομπή της Βαλάντρο από το κόμμα.

Η τελευταία αφαίρεσε το επίμαχο μήνυμα από τη σελίδα της, όμως, ήδη το σχόλιό της είχε πάρει το δρόμο του διαδικτυακού ταξιδιού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον παντού, αν κανείς αναζητήσει ακόμα και το όνομα της συμβούλου.

Τι κι αν έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Capital και να πει ότι επρόκειτο μόνο για ένα αστείο και ότι «δεν είμαι κακιά, αλλά μερικές φορές ξεσπάω το θυμό μου με αυτό τον τρόπο. Δεν είμαι βίαιη»; Η σοκαριστική φράση της δύσκολα θα ξεχαστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα