ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την ώρα που τα σκουπίδια στους δρόμους της Αττικής -όπως οι πιθανότητες για μολυσματικές ασθένειες- συνεχώς αυξάνονται οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις...
τους και να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη απεργία.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια, καθώς οι επόμενες κινήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα αποφασιστούν στην απογευματινή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας, με πλευρές
εντός του Συνδικάτου να καλούν σε κλιμάκωση.
Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιδοθούν τα φύλλα επίταξης στους απεργούς προκειμένου να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων.
Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, ολοκληρώθηκε η έκδοση 1.694 φύλλων επίταξης απορριμματοφόρων οχημάτων και 8.095 φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών από τις υπηρεσίες καθαριότητας 64 σε σύνολο 66 δήμων της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός τόνισε πως «η διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών βρίσκεται πάντα σε προτεραιότητα» και ευχήθηκε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία «καθώς η Αττική ασφυκτιά και η υγεία των πολιτών της διατρέχει άμεσο και ακραίο κίνδυνο».
Keywords
Τυχαία Θέματα