Συναντηση τσιπρα - καμμενου...

13:58 22/3/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ...
Τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συναντά αυτή την ώρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προκειμένου να
του ζητήσει στήριξη στην πρόταση δυσπιστίας που θέλει να καταθέσει...
για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας απαιτεί υπογραφές από τουλάχιστον 50 βουλευτές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας δεν θα υποστηρίξει την πρόταση Καμμένου.
Το ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών γίνεται στο γραφείο του κ. Τσίπρα στην Βουλή ενώ ο διάλογός τους ενώπιον των δημοσιογράφων είχε ως εξής:

Παν. Καμένος: «Οι τελευταίες απειλές της Μέρκελ προς την Κύπρο περι υπομονής των ευρωπαίων εταίρων βάζει μέσα και την συγκυβέρνηση του Σαμαρά»

Αλ. Τσίπρας: «Η κυβέρνηση έχει συμβάλει με την στάση της στον εκβιασμό της Κύπρου. Πρέπει να δημιουργηθεί μέτωπο πλατύ, λαϊκό συμπαράστασης στον κυπριακό λαό για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Παν. Καμμένος: «Οι κύπριοι σεβάστηκαν την εθνική τους κυριαρχία και την οικονομική τους ανεξαρτησία. Το κούρεμα στο ελληνικό χρέος και η άρνηση Προβόπουλου να τους δώσει 2 δις ευρώ τους έφερε σε αυτή την κατάσταση»
Keywords
Τυχαία Θέματα