ΣΥΛΛΗΨΗ 37ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Συνολικά 7 μη νόμιμους μετανάστες μετέφερε μεπλαστική βάρκα από την Τουρκία στη χώρα μας, 37χρονος... διακινητής που συνελήφθη στην παρέβρια περιοχή των Λαβάρων Έβρου, κατά τη διάρκεια ενέδρας αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, με την σύλληψή του διακινητή, αποτράπηκε η μεταφορά κι άλλων είκοσι περίπου μη νόμιμων μεταναστών, που περίμεναν στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου, για να περάσουν στην Ελλάδα.
Ο 37χρονος Τούρκος διακινητής, που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.Σημειώνεται πως για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή, έχει καταρτισθεί ειδικό σχέδιο και οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, έχουν στελεχωθεί με κατάλληλο προσωπικό και έχουν εξοπλισθεί με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό όπως θερμικές κάμερες κ.λ.π.Εξ άλλου, από τις αρχές του έτους, έχουν συλληφθεί στην περιοχή, συνολικά 190 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα