Συμπλευση στην οννεδ

14:08 26/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Σε μία περίοδο που η μάχη για την καρέκλα του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ έδειχνε να φουντώνει, τα δεδομένα ανατράπηκαν με τους δύο βασικούς μονομάχους να δίνουν τα χέρια. Όπως φαίνεται, Ανδρέας Τσώκος και Σάκης Ιωαννίδης...
κατέληξαν σε ένα κοινό πλαίσιο για την επόμενη μέρα της ΟΝΝΕΔ δείχνοντας πως η γαλάζια οργάνωση θα συνεχίσει να πορεύεται σε λογικές σύμπνοιας, έντονης πολιτικότητας και δημιουργίας.
Επόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
θα είναι ο Σάκης Ιωαννίδης με τον Ανδρέα Τσώκο να μένει στο πλευρό του για το καλό της γαλάζιας νεολαίας και της εσωκομματικής ηρεμίας που χρειάζεται η ΝΔ προκειμένου να προχωρήσει το έργο της κυβέρνησης. Μάλιστα, οι δύο νεαροί πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες την πόρτα του μεγάρου Μαξίμου, σφραγίζοντας τη συμφωνία τους και ικανοποιώντας τις φωνές που το λιγότερο που επιθυμούσαν στον απόηχο όσων γίνονται, ήταν φασαρία στη γαλάζια νεολαία. Η τρίτη διάθεση για υποψηφιότητα που είχε εκφραστεί από την πλευρά του Γιώργου Ασημακόπουλου, φαίνεται πως τελικά θα μείνει στα χαρτιά μιας και αποτυγχάνει να αποκτήσει την παραμικρή δυναμική μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα