Στο ελεος των δανειστων μας...

22:08 14/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Με το χαράτσι χθες έγινε μόνο η αρχή. Οι δανειστές μας, μας έδειξαν τα δόντια τους, δίνοντας σε όλους μας, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής κυβέρνησης, μια πρόγευση από το τι ακριβώς θα επακολουθήσει. Και μη χάνοντας την ευκαιρία, θέλησαν να μας καταστήσουν σαφές το ποιος αποφασίζει, το ποιος έχει το πάνω χέρι.
Και πέρα από την γενοκτονία που προετοιμάζουν, αφού είναι ηλίου φαεινότερον, ότι οι πολίτες βρίσκονται πλέον σε πλήρη αδυναμία να ανταποκριθούν στις '' τρελές '' απαιτήσεις τους, αφού, ως γνωστόν, '' ουκ αν λάβεις
παρά του μη έχοντος '', συνεχίζουν ακάθεκτοι γελοιοποιώντας κυριολεκτικά μια ολόκληρη κυβέρνηση, τρικομματική μάλιστα, που σέρνεται ως '' φτωχός συγγενής '' πίσω τους , χωρίς να τολμά να αρθρώσει πολιτικό λόγο, χωρίς να τολμά να υψώσει το ανάστημα της, βυθισμένη στην πλήρη υποτέλεια και υποταγή.
Γιατί, κύριοι της κυβέρνησης, όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε, εκπέμπετε ακριβώς αυτό που νιώθετε, νιώθουν τον φόβο σας και χτίζουν πάνω του, τσακίζοντας τις ελπίδες και τα όνειρα μας.
Αν συνεχίσετε έτσι, πολύ σύντομα, δε θα έχει απομείνει τίποτα όρθιο. Πολύ σύντομα, δε θα υπάρχει πια Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα είναι οι άνθρωποι της. Και οι Έλληνες έχουν πια εξαθλιωθεί. Σύντομα η κατάσταση θα είναι πλέον οριστικά μη αναστρέψιμη. Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν είναι ήδη πολύ αργά.
Keywords
Τυχαία Θέματα