Στο α.τ. ομονοιας ο μωραϊτακης

13:12 17/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Σε συνέχεια των συναντήσεων με τους έλληνες αστυνομικούς, ο έμπειρος οικονομολόγος Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, επισκέφθηκε το Α.Τ. Ομόνοιας. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην...
Α’ Αθήνας, επισκέφθηκε όλα τα γραφεία του Τμήματος όπου συζήτησε με το προσωπικό για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε μία από τις πιο δύσκολες περιοχές της Αθήνας.
Στη συνέχεια, σε μακρά συζήτηση με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνομικό
Υποδιευθυντή Γρηγόριο Καμούτσα ανέλυσαν όλα τα ζητήματα καθημερινότητας και διαχείρισης και μεταξύ άλλων τη χρονοβόρα διαδικασία με τα κατασχεθέντα που παραμένουν για μεγάλα διαστήματα στα Αστυνομικά Τμήματα, τις δυσκολίες στα κρατητήρια (υγειονομικές, σίτισης,...) με την μεγάλη παραμονή των προσαχθέντων σε αυτά, την αποτελεσματική και λειτουργική ένταξη των δημοτικών αστυνομικών στη δύναμη των Τμημάτων και την έλλειψη προσωπικού σε ένα από το Τμήματα με τεράστιες ανάγκες και απαιτήσεις όπως αυτό της Ομόνοιας.
Ο κ. Μωραϊτάκης επεσήμανε για πολλοστή φορά την ανάγκη διάθεσης κονδυλίων για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ. και της εξάρτησης των αστυνομικών, την βελτιστοποίηση διαδικασιών (βλ κατασχέσεις) που μπορούν να αποφέρουν πολλαπλά οφέλη για το Σώμα και την ελάφρυνση από γραφειοκρατικές εργασίες που επιβαρύνουν το αστυνομικό έργο.
Keywords
Τυχαία Θέματα