Στις 5 το απογευμα η κηδεια του 19χρονου θαναση καρναουτη

11:10 16/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Θρήνος, θλίψη, αγανάκτηση, για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου που δεν είχε εισιτήριο.
Στις 5 το απόγευμα στο Περιστέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 19χρονο Θανάση Καρναούτη, που το βράδυ...
της περασμένης Τρίτης έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τρόλεϊ, στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο εισιτηρίου.
Ανθρωποι από το περιβάλλον του, αλλά και απλός κόσμος συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια στο μοιραίο
σημείο της Παναγή Τσαλδάρη, ενώ στο προφίλ του νεαρού στο Facebook ο φίλοι του γράφουν μηνύματα και συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του.
Τα ερωτηματικά για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 19χρονου Θανάση παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Οπως δήλωσε το πρωί στην εκπομπή, Πρωινό Mega, η δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Αρετή Παπαναγιώτου, φως στην υπόθεση θα ρίξει μόνο η ιατροδικαστική εξέταση, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρόνο που θα γίνουν γνωστά.
Υπογράμμισε, δε, ότι ένα πρώτο συμπέρασμα που έχει εξαχθεί είναι ότι υπήρξε λογομαχία, αλλά το αν ο νεαρός σπρώχτηκε θα αποδειχθεί από την πραγματογνωμοσύνη.
Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όσους ήταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους, ώστε να υπάρξει ένα ασφαλέστερο συμπέρασμα.
Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 19χρονος είχε βγει για καφέ με την παρέα του. Λίγο μετά τις 22:30 επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Καθώς ο 19χρονος δεν είχε εισιτήριο, ο ελεγκτής του ζήτησε να περιμένει για να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού του τρόλεϊ, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον νεαρό και τον ελεγκτή. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στη συνέχεια ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, η πόρτα άνοιξε, πήδηξε έξω από το όχημα -ενώ αυτό ήταν εν κινήσει- με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του στο κράσπεδο.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου εξέπνευσε τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Όπως υποστηρίζει ο οδηγός, ο ελεγκτής και ο 19χρονος άρχισαν να διαπληκτίζονται και ο νεαρός επιχείρησε να κατέβει από το τρόλεϊ. «Ο ελεγκτής τον πρόλαβε και τον άρπαξε από την μπλούζα και η μπλούζα σκίστηκε, ενώ έσπασαν και τα γυαλιά του ελεγκτή. Μόλις ηρέμησαν, ξεκίνησα για να συνεχίσω τη διαδρομή. Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά και ο νεαρός πήγε τρέχοντας στη μεσαία πόρτα, έσπασε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα αυτόματα άρχισε να επιβραδύνει και ωστόσο ο νεαρός άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω»
Keywords
Τυχαία Θέματα