Στις 12 το μεσημερι η συναντηση βρουτση - γσεε

11:59 11/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Συνάντηση με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος θα έχει στις 12 σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στα πλαίσια των συναντήσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τους...
κοινωνικούς εταίρους. Στο χθεσινό πρώτο κύκλο συναντήσεων του κ. Βρούτση με τους εργοδοτικούς φορείς, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, προανήγγειλε ότι «οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν» και ζήτησε από τους εργοδότες να προχωρήσουν στην υπογραφή νέας σύμβασης στο πλαίσιο της συμφωνίας του περασμένου
Φεβρουαρίου, χωρίς μειώσεις μισθών, με διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού και της ισχύος της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων.

Παράλληλα, η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ να πραγματοποιήσει γενική απεργία σε ημερομηνία, που θα επιλεγεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΓΣΕΕ και των αντίστοιχων ομοσπονδιών των ΔΕΚΟ με αφορμή τις σχεδιαζόμενες μαζικές ιδιωτικοποιήσεις, ενώ συμφωνήθηκε ακόμη να προχωρήσει η ΓΣΕΕ στη διοργάνωση συλλαλητηρίου και συγκέντρωσης στη διάρκεια της ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα