Στήριξη στον βύρωνα πολύδωρα από ανεξάρτητους έλληνες

Την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ στηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο να σημειώνει σε ανακοίνωση του ότι
«αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Δημοκρατία η αποδοχή εκ μέρους του της θέσης αυτής».
Επιπλέον, ο κ. Καμμένος

στην ίδια ανακοίνωση δηλώνει ότι «καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα ή στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο και στελέχη του. Είναι η ώρα να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιους θα είναι».
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου σημείωσε ότι «χαιρετίζουμε την πρόταση του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα να αναλάβει ο Βύρων Πολύδωρας καθήκοντα προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε ότι η προσωπικότητα του Βύρωνα Πολύδωρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο θεσμός για αυτή τη θέση. Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει, επιτέλους, να συναινέσει στο αίτημα για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε να πάψει να επικρατεί το καθεστώς ανομίας και αναρχίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος τα κάθε είδους μικροπολιτικά παιχνίδια της».

Keywords
Τυχαία Θέματα