Στην κυπρο την παρασκευη ο προεδρος της δημοκρατιας...

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας θα είναι ο κύριος ομιλητής σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει...
το Ανώτατο Δικαστήριο, με θέμα: «Η συνδρομή της διοικητικής δικαιοσύνης στην εμπέδωση του κράτους δικαίου». Ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο ενόψει της επικείμενης ίδρυσης στην Κύπρο του Πρωτοβάθμιου Διοικητικού Δικαστηρίου, το οποίο αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία του στις αρχές του νέου έτους.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κύπρου
Μύρωνας Νικολάτος είπε ότι ο κ. Παυλόπουλος υλοποιεί την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Κύπρο να επισκεφθεί ειδικά το Ανώτατο Δικαστήριο.

«Είναι μεγάλη τιμή για το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου να φιλοξενήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και διακεκριμένο Καθηγητή του Δημοσίου Δικαίου. Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός του ελληνικού κράτους επισκέπτεται το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου και γι΄ αυτό σκοπεύουμε να του αποδώσουμε όλες τις οφειλόμενες τιμές», σημείωσε ο κ. Νικολάτος.

Ανέφερε, επίσης, ότι «ήδη, ο κ. Παυλόπουλος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου και για τη νομολογία του, η οποία συνέτεινε στην προάσπιση της οντότητας και της νομιμότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα