Στην αθηνα με c130 ο 11χρονος που μαχαιρωθηκε

11:54 15/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Με C 130 μεταφέρεται στην Αθήνα ένα παιδί 11 ετών ρωσικής καταγωγής που βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη, στο Ηράκλειο Κρήτης. Δράστης φέρεται ένας 20χρονος Ολλανδός, ο οποίος κατάφερε πάνω από...
δέκα μαχαιριές στον 11χρονο υποστηρίζοντας ότι του είχε κλέψει μια τσάντα. Το γεγονός σημειώθηκε στην περιοχή Ανισσαρά της Χερσονήσου.
Σύμφωνα με τις πρώτες
πληροφορίες, το παιδί βγήκε κατά τις 9 το βράδυ για να ψάξει να βρει το λάπτοπ και το κινητό που του είχαν κλέψει και για τρεις ώρες οι γονείς του δεν μπορούσαν να το βρουν.
Ετσι γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του γιου τους.
Οπως έγινε γνωστό, το παιδί βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, σε χώρο με μπάζα απέναντι από το ξενοδοχείο, κατακρεουργημένο, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι κυρίως στην πλάτη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 11χρονος έχει δεχθεί 20 μαχαιριές.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ η κρισιμότητα της κατάστασής του έκρινε αναγκαία την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα με C-130.
Όπως αναφέρουν πηγές, όταν το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι δέχτηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου, επειδή ο μικρός του είχε πάρει μία τσάντα που περιείχε διάφορα αντικείμενα για τα «νούμερά» του.
Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, μετά την καταγγελία, και κατά τη διάρκεια των ερευνών από την αστυνομία, και συνελήφθη.
Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα ανήκουν στο παιδί. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο το παιδί να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα