Στη weber shandwick athens η επικοινωνια της teren management europe

15:41 8/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ FRANCHISEE ΤΗΣ FOREVER 21 ΣΕ 9 ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η Weber Shandwick ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Teren Management Europe, αποκλειστικού κατόχου των δικαιωμάτων δικαιόχρησης (franchise) της εταιρίας ένδυσης Forever 21 σε...
9 χώρες στην Ευρώπη. Η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας και στρατηγικής ανάπτυξης σε: Βουλγαρία, Ελβετία, Ελλάδα,
Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τσεχία.
Με εξειδικευμένη εμπειρία στην εταιρική επικοινωνία, η Weber Shandwick Athens θα λειτουργήσει ως hub office για όλες τις παραπάνω αγορές, παρέχοντας υπηρεσίες στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας, εταιρικής φήμης, B2B, σχέσεων με τα ΜΜΕ καθώς και υπηρεσίες γραφείου Τύπου.
Ο Αλέξανδρος Δούκας, CEO της Teren Management Europe δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την Weber Shandwick θα είναι επωφελής, καθώς στόχος μας είναι η επιτυχής είσοδος της Forever 21 σε 9 χώρες της Ευρώπης. Η δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μία στοχευμένη στρατηγική επικοινωνίας, αποτελεί κύριο όχημα για να στηρίξουμε το πλάνο ανάπτυξης που βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή. Η κυρίαρχη αμερικανική αλυσίδα ένδυσης, η Forever 21, βασίζει τις συλλογές της στην καινοτομία, διαμορφώνοντας τις νέες τάσεις στη βιομηχανία του χώρου της μόδας».
Ο Δημήτρης Μιχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick Αθήνας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Teren Management Europe μας ανέθεσε την διαχείριση της Εταιρικής Επικοινωνίας της για 9 χώρες στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την Weber Shandwick, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας σε μία εταιρία με δυναμικό πλάνο ανάπτυξης και αποκλειστικό franchisee ενός κορυφαίου Αμερικάνικου fashion brand, της Forever 21».

Λίγα λόγια για την Forever 21
Με περισσότερα από 750 καταστήματα σε 49 χώρες, η Forever 21 είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου των ΗΠΑ, στο χώρο της μόδας. Ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες. Βασίζει τις συλλογές της στην καινοτομία, διαμορφώνει τις νέες τάσεις στη βιομηχανία του χώρου της μόδας και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Συμπληρωματικά στο brand «Forever 21», λειτουργούν τα brands Forever 21 Men (ανδρικά), Forever 21 Contemporary (κλασσικά), Forever 21 Girls™ (παιδικά), Love & Beauty™ (σειρά καλλυντικών), αξεσουάρ, εσώρουχα και υποδήματα.
Λίγα λόγια για την Teren Management Europe
H Teren Management Europe είναι αποκλειστικός κάτοχος των δικαιωμάτων δικαιόχρησης (exclusive franchisee) της αλυσίδας ένδυσης «Forever 21» και αποκλειστικά υπεύθυνη για την επέκταση και ανάπτυξη του brand σε 9 χώρες της Ευρώπης και συγκεκριμένα: Βουλγαρία, Ελβετία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τσεχία.
# # #

Σχετικά με τη Weber Shandwick
Η Weber Shandwick είναι κορυφαία εταιρία Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Engagement παγκοσμίως, σε 78 πόλεις, σε 34 χώρες, με δραστηριότητες που εκτείνονται σε 126 πόλεις, σε 81 χώρες. Η πολυποίκιλη ομάδα της εταιρίας που απαρτίζεται από σχεδιαστές στρατηγικής, αναλυτές, παραγωγούς, designers, developers και campaign activators έχει αποσπάσει τα πλέον σημαντικά βραβεία παγκοσμίως για τις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις της αλλά και έργο που αποφέρει σημαντικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι διακρίσεις της Weber Shandwick ως PRWeek’s 2016 PR Agency of the Year και 2015 Global Agency of the Year, Ad Age A-List Agency το 2014 και 2015 και The Holmes Report’s Global Agency of the Year για το 2014 και 2015. Σε συνεργασία με τη θυγατρική της, Prime, η Weber Shandwick έχει κερδίσει 25 βραβεία Cannes Lions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως Best Place to Work by Ad Age για το 2014 και 2015 και PRWeek για το 2013 και 2014. Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications and crisis management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα