Στη θεσσαλονικη το '' αξιον εστι ''...

Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε στη Θεσσαλονίκη, με την κανονιοφόρο ''Αρματωλός'', η εικόνα της Παναγίας '' Άξιον Εστί '' από το ναό του Πρωτάτου, που βρίσκεται στις Καρυές του Αγίου Όρους.
Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, ...
Θεόδωρος Καράογλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος,
εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, βουλευτές, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης και πλήθος κόσμου την υποδέχτηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Λευκού Πύργου, ενώ στρατιωτικά αγήματα απέδωσαν τιμές. Τη συνόδευσε αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητος με επικεφαλής τον πρωτοεπιστάτη, πατέρα Μάξιμο.
'' Σε μια περίοδο βαθιάς δοκιμασίας οι Έλληνες στρεφόμαστε προς την Παναγία. Πολιτεία και Εκκλησία πορεύονται για να στηρίξουν όσους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση '', τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι '' με τη βοήθεια του Θεού, με τη βοήθεια της Παναγίας θα τα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα