Στη νδ χρεώνει την εξαγορά του δολ από τον μαρινάκη η εφημερίδα των συντακτών!

09:23 1/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη χρεώνει η Εφημερίδα των Συντακτών το νέο deal του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος εξαγόρασε τον ΔΟΛ! Η εφημερίδα δεν διστάζει να γράψει ότι ο ΔΟΛ περιήλθε στην αγκαλιά του Κ. Μητσοτάκη(!) και στις εσωτερικές σελίδες του ρεπορτάζ δεν κρύβει την προτίμησή της στον Ι. Σαββίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ o Ι. Σαββίδης είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη και πράγματι έτσι είναι καθώς η ΝΔ και ο αρχηγός

της όχι μόνο δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους τον Πόντιο επιχειρηματία από την Ρωσία, αλλά όσα λεφτά και αν δώσει προεκλογικά δεν πρόκειται να τα δεχθούν και δεν πρόκειται να τον προσεγγίσουν ποτέ. Εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο σε αυτό καθώς ο Σαββίδης δεν είναι πρόσωπο που εκτιμούν ούτε πρόκειται να εκτιμήσουν ποτέ στη ΝΔ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών επισημαίνει ότι μετά την ανάδειξη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε νικητή στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ο Ιβάν Σαββίδης -εκ των διεκδικητών του Ομίλου- σε δημόσια τοποθέτησή του, άφησε αιχμές για την εταιρεία που διοργάνωσε το διαγωνισμό.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην προσφορά που κατέθεσε ο όμιλός του για τον ΔΟΛ και τη διαγωνιστική διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα