Στη φυλακή οδηγείται ο 37χρονος βούλγαρος δολοφόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό, το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο εραστής της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου, μπήκε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο που όρισε το δικαστήριο και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε πάνω του την δολοφονία του γιατρού.

«Η Ν.. δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία»,

φέρεται να υποστήριξε ο Βούλγαρος ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του παραδέχτηκε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του γιατρού τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο 37χρονος κατηγορούμενος σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίστηκε πως είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα από τον γιατρό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μένει να βρεθεί από την έρευνα, και άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιο του στη Βουλγαρία.

Αμέσως μετά την απολογία του 37χρονου η Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού, η οποία κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης,έφτασε στο γραφείο του ανακριτή Λασιθίου προκειμένου να απολογηθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η 38χρονη Βουλγάρα θα συνοδεύεται από δικηγόρο που ορίστηκε αυτεπάγγελτα για την απολογία της, ενώ εκτιμάται πως και εκείνη θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο με τον εραστή της, αρνούμενη κάθε ανάμειξη στη στυγερή δολοφονία, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου, σχέδιο το οποίο εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας-Σητείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα