Στα ''αζητητα'' αστεγος που ξεψυχισε εξω απο το νοσοκομειο βολου...

Μόνος έζησε, ολομόναχος άφησε την τελευταία του πνοή και παραμένει στα «αζήτητα» ακόμη και μετά τον θάνατό του ένας 51χρονος άστεγος που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ...
πριν από δέκα ημέρες, έξω από το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο στο Βόλο απ' όπου έφυγε μετά την εξέτασή του χωρίς να ενημερώσει τους γιατρούς!

Κανείς ως σήμερα δεν αναζήτησε τον άτυχο Έλληνα ο οποίος πέθανε στις 8 Νοεμβρίου. Όπως προέκυψε, ήταν μόνος στη ζωή, χωρίς συγγενείς και δεν είχε παντρευτεί ποτέ, ενώ ήταν και άνεργος. Γι' αυτό η σορός του θα παραμείνει στο νεκροτομείο ώσπου να περάσουν 40 ημέρες από το θάνατο,
για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο και να την παραλάβει, όπως ορίζει ο νόμος. Αν δεν παρουσιαστεί κάποιος, θα δοθεί εισαγγελική άδεια για την ταφή του που θα αναλάβουν το νοσοκομείο σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Ο 51χρονος είχε πάει στη Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μεθυσμένος και με μια εκδορά στο κεφάλι και οι γιατροί του ζήτησαν να μείνει για εργαστηριακό και ακτινολογικό έλεγχο. Όμως, εκείνος είχε φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός. Μόλις βγήκε από το «Αχιλλοπούλειο», σωριάστηκε στο οδόστρωμα απ' όπου τον παρέλαβε το πλήρωμα του ασθενοφόρου και τον μετέφερε ξανά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας όπου μεταφέρθηκε η σορός του για νεκροτομή, ο θάνατος επήλθε πιθανότατα από ανακοπή.
Keywords
Τυχαία Θέματα