Σοκ στην ρωσια απο τις δυο επιθεσεις αυτοκτονιας

Για επίδειξη ισχύος των Τσετσένων ανταρτών κάνουν λόγο τα ρωσικά ΜΜΕ μετά τις δύο βομβιστικές επιθέσεις στην καρδιά του ιστορικού Στάλινγκραντ - το σημερινό Βόλγκογκραντ - που...
σκόρπισαν τον θάνατο στη Ρωσία την ώρα που η ηγεσία της χώρας προετοιμάζεται πυρετωδώς για την διεξαγωγή των ασφαλέστερων, όπως έχει διαμηνύσει, Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία.

Σε
μία προσπάθεια να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα στους συμπολίτες του μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του ότι στη Ρωσία θα διεξαχθούν οι ασφαλέστεροι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ιστορία, οι "μαύρες χήρες" και οι τσετσένοι αντάρτες περνούν στην αντεπίθεση δίνοντας (;) ταυτόχρονα μία γεύση για το τι θα επακολουθήσει στο Σότσι. Μάλιστα, η ποσότητα των εκρηκτικών με την οποία φέρονται να ήταν ζωσμένες, ήταν τέτοια έτσι ώστε να υπάρχουν πολλά θύματα. Πριν από λίγο, η ομοσπονδιακή υπηρεσία που διεξάγει τις έρευνες ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, ο εκρηκτικός μηχανισμός κατά του τρόλεϊ πυροδοτήθηκε από άνδρα βομβιστή αυτοκτονίας, τμήματα του σώματος του οποίου περισυνελέγησαν και έχουν σταλεί στα εργαστήρια για γενετικές αναλύσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα