Σοδομα και γομορα κυριε εισαγγελεα με εκατ. ευρω στην (ερτ) νεριτ!

14:05 27/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αν ζούσε η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά και έκανε μία βόλτα στο ραδιομέγαρο κύριε εισαγγελέα, θα αναφωνούσε και πάλι: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα». Αυτά που συμβαίνουν...
στο ραδιομέγαρο, ελάχιστα απέχουν από την πραγματικότητα.

Πρώτη φορά ομολογώ ότι βλέπω στον καθημερινό τύπο και το διαδίκτυο, τόσο σκληρή κριτική για την ηγεσία της ΝΕΡΙΤ και τον αρμόδιο υφυπουργό ραδιοτηλεόρασης κ. Καψή, και οι αρμόδιοι να κάνουν.. το «ψάρι».

Πως είναι δυνατόν κ. εισαγγελέα, να μιλάς, για μαφία, συμμορίες, αλητεία, αλχημείες, παρανομίες, σπατάλες,
ρουσφέτια, συγγενολόι, φιλίες κουμπαριές και ηλίθιους που λυμαίνονται έναν οργανισμό, και να μην υπάρχει αντίδραση; Η δυσοσμία απλώνεται σε όλους τους χώρους, αγγίζει πρόσωπα, και η ίδια η κυβέρνηση αδιαφορεί. Τι συμβαίνει; Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, έκλεισε την ΕΡΤ, διότι ήταν σπάταλη και διεφθαρμένη. Τώρα η διαφθορά, έχει ξεπεράσει, όλους τους τομείς λειτουργίας του μορφώματος που λέγεται ΔΤ-ΝΕΡΙΤ.

Τα πρόσωπα της διαφθοράς που λειτουργούσαν την ΕΡΤ, τώρα ανάλαβαν και πάλι εργολαβικά, μέσα, από αδιαφάνεια και πολιτική κάλυψη να βγάλουν από την «εντατική» τη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Κύριε εισαγγελέα η ηγεσία της που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, πρέπει να είναι πεντακάθαρη και να λογοδοτεί στον ελληνικό λαό που την πληρώνει. Αυτό όμως δεν συμβαίνει.

Μετά τα τελευταία κρούσματα, επιλογής Γενικών διευθυντών, ορισμό επιτροπών. Ανάθεση εκπομπών. Προκήρυξη για προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων. Ο τρόπος επιλογής. Προσλήψεις προσώπων με αδιαφανείς διαδικασίες. Πλαστά, έγγραφα, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, πτυχία, προϋπηρεσία, όπως κατέθεσε στον εισαγγελέα και ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, κ. Κουρουτός, θα ήθελα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην όλη έρευνα.

Στη ΝΕΡΙΤ κ. εισαγγελέα, δρουν ανεξέλεγκτα πρόσωπα και, συμμορίες, που αν δεν ενεργούν με «δόλο» πρέπει να κλειστούν σε ψυχιατρείο(!). Αυτό το γράφω μετά λόγου γνώσεως. Η ευθύνη βαρύνει το ΔΣ και τον αρμόδιο υφυπουργό. Ο κ. Φορτσάκης πρόεδρος του ΕΣ και ο κ. Πολυζωγόπουλος από το ΔΣ, εξαίρετοι νομικοί ίσως δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στις αποφάσεις παρωδία του κ. Προκοπάκη και της κ. Ευαγγελάκου. Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, είναι υπεύθυνη και εισηγήτρια για να μοιράσει τα πρώτα 3,5 εκατ. ευρώ σε 20 φίλους και γνωστούς που επέλεξε τις 20 εκπομπές με «μαϊμού» επιτροπές, μέσα από 597 προτάσεις.

Κύριε εισαγγελέα τα λεφτά είναι πολλά και πρέπει να ερευνήσετε τη σωστή κατανομή και νομιμότητα μέσα από διαφάνεια και καθαρότητα και όχι με αδιαφανείς διαδικασίες, φιλίες και ρουσφέτια. Τα ερωτήματα πολλά, και αφορούν το ΔΣ. Κυρίως όμως τον κ. Παντελή Καψή και την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο κ. Αικατερίνη Ευαγγελάκου. Ερώτημα:
1) Η κ. Ευαγγελάκου συνδέεται με μακρά φιλία με τον κ. Καψή και τη συζυγό του και με αυτά τα προσόντα διορίστηκε μέλος του ΔΣ και από εκεί αντλεί τη δυναμή της και μεγάλο αφεντικό;

2) Επιλογή των 4 γενικών έγινε με διαφάνεια; Η με διαγωνισμό βλακείας και παρωδίας, μεταξύ εκατοντάδων υποψηφίων; Και γιατί επελέγησαν οι διεφθαρμένοι της πρώην διαφθοράς; Αφού ασκούσαν καθήκοντα γενικού εδώ και πολλούς μήνες; Τι νόημα είχε ο διαγωνισμός; Τι κρύβεται;

3) Οι επιτροπές προγράμματος, που διορίστηκαν, έχουν σχέση με την κυρία Ευαγγελάκου η πρόσωπα από την παλιά και αμαρτωλή ΕΡΤ που συνεργάστηκε μαζί τους, στο παρελθόν; Η κυρία Ευαγγελάκου έχει σχέση με τα πρόσωπα που ανέλαβαν τις νέες παραγωγές; Και με πιο τρόπο τις επέλεξαν;

4) Τα κοστολόγια είναι πραγματικά η υπερκοστολογημένα; Σύμφωνα με εκτιμήσεις Απέχουν πολύ από το πραγματικό κόστος.

5) «Το αλάτι της γής» ανατέθηκε στην FOSS SA Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού έναντι. 13επ.=293.787 ευρώ, ενώ βρισκόταν στην GV Βουρλούμης και ΣΙΑ ΟΕ. Η Βουρλούμης και ΣΙΑ πήρε την One way ticket 10επ.-147.000 ευρώ;(σημειωτέων ότι ως εσωτερική παραγωγή με τον Π. Μυλωνά στοίχιζε περίπου 2.000 ευρώ). Είναι μια παλιά ιστορία που βρωμάει(.).

6) Η κυρία Αικατερίνη Πατρώνη. «Μικρές πρόβες» κόστος 48.048 ευρώ. Είναι φίλη της κ. Ευαγγελάκου; Τελείωσε τη σχολή ΙΕΚ της κ. Χατζίκου και συνεργάστηκαν στο Παρασκήνιο και την εκπομπή «Hotel Τρίτων», μια άλλη αμαρτία;

7) Η σειρά εκπομπών «Πυρετός του Μουντιάλ» Ηλίας Γιαννακάκης κόστος 91.000 ευρώ. Γνωρίζονται με την κ. Ευαγγελάκου έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν;

9) «Μια μέρα με τον.την..» κόστος 139.854 με την πρώην βουλευτή κ. Τσόκλη, που άνοιξε σε νησί βιοτεχνία παραγωγής μπύρας, γνωρίζονται μέλη της επιτροπής; Δεν πήγε καλά η μπύρα;

10) «Τα προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση κόστος 115.000 ευρώ. Έχουν σχέση με μέλη της επιτροπής;

11) «Τα στέκια» Νίκος Τριανταφυλλίδης κόστος 107.000 ευρώ γιος του Αγαπητού Χάρυ Κλύν και συνεργάτης του Χρήστου Χωμενίδη του ΕΣ.

12) «Πάντα θα ανταμώνουμε» κόστος 317.872 ευρώ. Κωνσταντίνος Μπαμπούλας. Εδρα τη Βοιωτία, και εταιρία «Θρέσκη». Δουλεύει με δημόσιους φορείς και ΟΤΑ.

13) «Κάθε τόπος μια ιστορία» κόστος 395.482 ευρώ. Υπεύθυνος Άγγελος Βενέτης. «Κροίσοι» 64.000 ευρώ. Υπεύθυνος, Γιάννης Αγγελάκης. Θεσσαλονίκη.

14) «Τι τρως», κόστος 69.145 ευρώ. Ελένη Χ. Αφεντάκη. Η κυρία Αφεντάκη με δ.τ. «Μίτος», έχει προϊστορία. Πριν κλείσει ο Νεκροθάφτης Γκίκας Μάναλης την ΕΡΤ, δηλαδή 7 Ιουνίου δυο ημέρες πριν με αποφασή του αριθ. Πρωτ. 3593/7-6-2013, της αναθέτει εκπομπή με κόστος 37.000ευρώ «Καβάλα 1913-2013». Άγνωστο αν υλοποιήθηκε. Τώρα επανήλθε.

Για όλες τις παραπάνω εκπομπές και πολλές άλλες κ. εισαγγελέα, τις οποίες θα υπογράψει η αναπληρώτρια διευθύνων σύμβουλος κ. Ευαγγελάκου Αικατερίνη μοιράζοντας τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, να ερευνηθούν τυχόν σχέσεις και διασυνδέσεις των εμπλεκομένων. Επειδή η κ. Ευαγγελάκου θα μοιράσει και άλλα εκατ. πρέπει να ερευνήσετε σε τι τσέπες πάνε τα χρήματα και αν ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής.

Σε μια εποχή κ. εισαγγελέα που στενάζει η ελληνική κοινωνία να μοιράζονται σε ημέτερους και φίλους εκατ. με «νόμιμες» αλλά «αδιαφανείς» διαδικασίες, σε μια τηλεόραση που δεν εκπέμπει και δεν υπάρχει. Δηλαδή το «μόρφωμα» ΝΕΡΙΤ, είναι «ντροπή»!!! Την ώρα μάλιστα που δεν πληρώνονται οι απολυμένοι της ΕΡΤ τις αποζημιώσεις, και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και ζουν στην εξαθλίωση. Εμείς θα επανέλθουμε σύντομα, γιατί ο χώρος έχει πολύ «βρώμα»και «σαβούρα».

Στην ΕΡΤ πάντα υπήρχε ένα κύκλωμα, μια σπείρα, και συμμορίες με διασυνδέσεις εντός και εκτός ραδιομεγάρου. Το τελευταίο όμως διάστημα έχει τελείως αποθρασυνθεί, για τι η «πίττα» έπεσε σε πεινασμένους και όποιος προλάβει!!!!!

Υ.Γ. πρέπει να διευκρινίσω ότι, οι ενδιαφερόμενοι που πήραν αναθέσεις τη δουλειά τους κάνουν. Το θέμα είναι πως ο φορέας διαχειρίζεται το χρήμα του Ελληνικού λαού και με ποια κριτήρια το δίνει.
Keywords
Αναζητήσεις
ελενη αφεντακη, ελενη αφεντακη ερτ
Τυχαία Θέματα