Σκέρτσος: υπάρχει κόπωση αλλά οι πολίτες δείχνουν υπευθυνότητα

22:05 5/3/2021 - Πηγή: Fimotro

«Τα μέτρα αποδίδουν», τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο κ. Σκέρτσος με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την Τετάρτη η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σημείωσε ότι «την προηγούμενη περίοδο φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι συμμορφωνόμαστε

στα μέτρα και λέγαμε ότι κάνουμε ελέγχους, κάτι που δεν ίσχυε ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Υπήρξαν τρύπες στο σύστημα, τις βρήκαμε και τις κλείσαμε».

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως υπάρχει κόπωση από τα μέτρα, αλλά όπως εκτίμησε, «οι πολίτες δείχνουν υπευθυνότητα».

Ο ίδιος έκανε λόγο για ισοπεδωτική κριτική της αντιπολίτευσης σχετικά με την οικονομική διαχείριση της κυβέρνησης. «Δεν ισχύει αυτό, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο της ύφεσης. Η Ελλάδα τα πήγε καλύτερα από μεγάλες οικονομίες του Νότου. Έχουν πέσει 30 δισ. ευρώ στην Οικονομία. Στηρίξαμε τις επενδύσεις και την απασχόληση».

Παραδέχθηκε πως «τα εισοδήματα έμειναν στάσιμα ή μειώθηκαν, αλλά δεν χάθηκαν δουλειές. Το ζητούμενο είναι να κρατήσουμε όρθιες τις επιχειρήσεις μέχρι το τέλος της πανδημίας».

The post Σκέρτσος: Υπάρχει κόπωση αλλά οι πολίτες δείχνουν υπευθυνότητα appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα