Σιμο κεδικογλου, μεγαρο μαξιμου

14:18 23/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ,Ακούμε κάτι που μας φαίνεται απίστευτο: Απειλείται, λένε οι πληροφορίες μας τις οποίες δεν θέλουμε σε καμμιά περίπτωση να πιστέψουμε, απειλείται με διωγμόΔιευθυντής της ΕΡΤ, ένας από τους περίπου... πενήντα Διευθυντές, γιατί "δεν εκφράστηκε κολακευτικά για τον Σιμό Κεδίκογλου".
Είναι δυνατόν; Και γι αυτό τον λόγο συζητείται και ζητείται από τον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή η απομάκρυνση του; Σε ποιά περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας
ζούμε;
Επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν έχει σκεφτεί
α) να ερευνήσει ποιοί ρουφιάνοι και παρακοιμώμενοι και τι λόγους έχουν να διαδίδουν τέτοια ψεύδη
β) να ρωτήσει την γνώμη των συναδέλφων του για τον Διευθυντή, γιατί θα άκουγε μόνο επαίνους για την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την τυπικότητα του
β) να σκεφτεί τι πρόκειται να γίνει αν ο Διευθυντής καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε περίπτωση εκδίωξης του για αυτό τον λόγο.
Γιατί, μην ανησυχεί κανείς, μάρτυρες υπάρχουν και είναι ιδιαιτέρως αξιόπιστοι.
Εκτός βεβαίως άν έχει ενοχλήσει ακριβώς αυτή η προσήλωση του Διευθυντή στην νομιμότητα στον ιδιαιτέρως κρίσιμο τομέα ευθύνης του.

ΜΑΞΙΜΟΥ,
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτά που ακούμε ότι γίνονται επί Σίμου Κεδίκογλου στην ΕΡΤ είναι η νέα Ελλάδα που θέλει ο Αντώνης Σαμαράς.
Και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα