Σημερα θα οδηγηθουν στη φυλακη γερμενης και ηλιοπουλος

11:15 12/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Στη φυλακή οδηγούνται σήμερα οι βουλευτές της ΧΑ Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπολουλος, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους με τις κατηγορίες για ένταξη και...
διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι δύο βουλευτές της ΧΑ κρίθηκαν προφυλακιστέοι κρίθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με ομόφωνη απόφαση των ανακριτριών και του εισαγγελέα και ύστερα από τις μαραθώνιες απολογίες τους.

Σήμερα, Κυριακή στις 11 θα απολογηθεί
ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας με τις ίδιες κατηγορίες.

Η είδηση για την προφυλάκιση των Γερμενή και Ηλιόπουλου έγινε δεκτή με συνθήματα από οπαδούς της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο του Αρείου Πάγου. Οι χρυσαυγίτες άρχισαν να υβρίζουν τους δημοσιογράφους και τους δικαστές και προχώρησαν απειλητικά προς την είσοδο του δικαστικού μεγάρου. Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας. Πρωταγωνιστής των διαμαρτυριών ήταν ο επίσης κατηγορούμενος για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος έχει κριθεί μη προφυλακιστέος.

Οι Γερμενής και Ηλιόπουλος, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και την Κυριακή θα συναντήσουν στον Κορυδαλλό τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τον υπαρχηγό της οργάνωσης Χρήστο Παππά και τον βουλευτή Γιάννη Λαγό. Οι τρεις έχουν προφυλακιστεί από το φθινόπωρο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ακολούθησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα