Σφοδρα πυρα στουρναρα - δραγασακη για το ευρω...

19:00 30/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε πόλωση του πολιτικού κλίματος με σημείο αιχμής το νόμισμα προχωρούν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ενδεικτικό πως από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης της Βουλής οι Γιάννης Στουρνάρας και Γιάννης Δραγασάκης αντάλλαξαν...
σφοδρά πυρά με αφορμή τις αμφίσημες δηλώσεις του τελευταίου γύρω από δημοψήφισμα
για το ευρώ.

Απαντώντας στη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε από τον υπουργό Οικονομικών ο κ. Δραγασάκης αρνήθηκε ότι μίλησε για δημοψήφισμα με ερώτημα δραχμή ή ευρώ. «Αν μου πείτε ότι το διαβάσατε στις εφημερίδες θα σας πω ότι δεν είναι έτσι» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής επιχειρώντας να περιορίσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η ομιλία του σε προχθεσινή εκδήλωση.

Από την πλευρά του ο κ. Στουρνάρας του επεσήμανε «Είπατε την έκφραση whatever it takes. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει» για να παρέμβει και πάλι ο κ. Δραγασάκης υποστηρίζοντας ότι μίλησε για τη διάσωση της κοινωνίας από την καταστροφή. «Είπα να μειώσουμε την ανεργία και πάντα η Δημοκρατία είναι το μέσο. Αν η πολιτική ζωή είναι να συζητάμε μέσω των blogs τότε τι να πω; Να ζητήσει ο κ. Στουρνάρας την ομιλία μου και μετά καταθέστε μου στη Βουλή πού εγώ είπα τι» πρόσθεσε. Την διαμάχη έκλεισε ο κ. Στουρνάρας ξεκαθαρίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να τίθεται υπό αμφισβήτηση το νόμισμα της χώρας και πρόσθεσε: «Παρακολουθούμε τι λένε κορυφαία στελέχη σας, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, υπάρχει συζήτηση στο ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ ακούμε απόψεις. Δεν μπορούμε να θέτουμε υπό αμφισβήτηση το νόμισμα της χώρας. Εδώ κορυφαία στελέχη σας θέτουν θέμα».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα