Σεβ: στηριξη στον ιδιωτικο τομεα

10:43 17/3/2012 - Πηγή: Fimotro
«Η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας είναι ορατή εφόσον στηριχτεί σε πολιτικές που συμβάλουν στην αναπτυξιακή δυναμική του ιδιωτικού τομέα και στο πλαίσιο αυτό οι σύγχρονες οργανωμένες επιχειρήσεις είναι αυτές που θέλουν και μπορούν να σηκώσουν στους ώμους...
τους το σήμερα αλλά και το αύριο στη χώρα μας». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα που ανέδειξε στην παρέμβαση του, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Χάρης Κυριαζής, στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας
που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, στην πόλη του Βόλου, χθες (Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012), με θέμα: «Ελληνικές Επιχειρήσεις:Προσαρμογές-Αναδιαρθρώσεις-Προοπτικές για την έξοδο από την κρίση».
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πανελλαδικής έρευνας, που πραγματοποίησαν το ΙΟΒΕ και το ΕΜΠ, με πρωτοβουλία του ΣΕΒ, με σκοπό την αποτύπωση της σημερινής κατάστασης και των προοπτικών των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα στο περιβάλλον της σημερινής κρίσης. Ειδική αναφορά έγινε στις επιδόσεις, που επέδειξαν οι επιχειρήσεις της περιοχής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Οριοθετώντας τους βασικούς άξονες μιας σύγχρονης αναπτυξιακής πολιτικής που απαντά με σαφήνεια στην επιτακτική ανάγκη εξόδου από την κρίση, ο κ. Κυριαζής σημείωσε την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, τη διαμόρφωση ενός επιχειρηματικού περιβάλλοντος φιλικού στην επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα