Σε κατασταση πανικου η χωρα

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ 2009 ΛΟΓΩ SPREADS ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ
Πολύ άσχημες εξελίξεις σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο...
προδιαγράφονται από εδώ και πέρα, με την κυβέρνηση να βρίσκεται στο καναβάτσο, την αντιπολίτευση να πιέζεται απο
τις αγορές για να μην αλλάξει τίποτα εάν και εφόσον κερδίσει τις εκλογές και την αγορά να στενάζει κάτω από την απουσία σοβαρού τζίρου σε όλα τα επίπεδα.
Σε όλα αυτά ήρθαν σήμερα και οι διώξεις στην Χρυσή Αυγή που είναι βέβαιον ότι θα ενισχύσουν το κλίμα πόλωσης με προσωπικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό σε προσωπικό επίπεδο από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Το κλίμα στη χώρα δυναμιτίζουν τα συνεχόμενα λάθη των συνεργατών του πρωθυπουργού αλλά και η πίεση που ασκείται από κομματικά στελέχη να πάνε σε πρόωρες εκλογές για να περισώσει ότι μπορεί να περισώσει ο Σαμαράς.
Πριν από λίγο και ενώ το Χρηματιστήριo εξακολουθεί να πέφτει σημαντικά, άρχισε να επικρατεί πανικός και στα ομόλογα με την 10ετία να ανεβαίνει στο 9,1%(!!!) και το spread στις 825 μονάδες βάσης!
Οι τελευταίες πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Α. Σαμαράς με αυτό το κλίμα των αγορών έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται να φτάσει μέχρι τον Μάρτιο και αρχίζει πολύ σοβαρά να σκέφτεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ρίχνοντας την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ για το κλίμα άρνησης και πόλωσης τόσο στην Οικονομία όσο και στην πολιτική. Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα