Σε εξελιξη η παρελαση - μικροεντασεις στο συνταγμα

11:38 25/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, ενώπιον της Πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 191η επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Στις 11.15, στην κάτω πλευρά του Συντάγματος, ομάδα...
περίπου 50 ατόμων που είχε συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών απωθήθηκε από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ προς την οδό
Ερμού. χωρίς να υπάρξει συμπλοκή.

Τα μέτρα ασφαλείας που χαρακτήρισαν τη χθεσινή μαθητική παρέλαση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά και... απουσία κόσμου, τέθηκαν σήμερα σε πλήρη ανάπτυξη.
Περίπου 7.000 αστυνομικοί βρίσκονται από το πρωί σε συναγερμό στην Αθήνα ενώ αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις, για την αποφυγή πιθανών επεισοδίων.
Η λεωφόρος Αμαλίας είναι αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι την οδό Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών είναι πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας περιπολεί από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα