Σε 4.540 προσληψεις προχωρα το δημοσιο μεσα στο 2014...

Σε 4.540 προσλήψεις εποχικών και μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το Δημόσιο μέσα στους πρώτους μήνες του 2014. Σύμφωνα με δημοσίευμα...
του Ελεύθερου Τύπου, οι προσλήψεις θα γίνουν σε όλους τους κλάδους του Δημοσίου, από παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία και μουσεία έως και δήμους, εφορίες και Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά, μέσα στο 2014 θα γίνουν 1.500 προσλήψεις οδηγών, εργατών και χειριστών μηχανημάτων σε υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροδότησης των δήμων, αλλά και 1.000 προσλήψεις μόνιμων ελεγκτών σε εφορίες. Οι τελευταίες αφορούν σε θέσεις 1.000 νέες θέσεις στην γραμματεία Εσόδων και
στις εφορίες μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για την ενίσχυση του ελέγχου των εσόδων του Δημοσίου. Οι θέσεις αυτές πρόκειται να καλυφθούν μέσω επιτυχόντων των προηγούμενων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ αλλά υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί και νέος διαγωνισμός από το υπουργείο.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να ανοίξουν 650 θέσεις τους πρώτους μήνες του 2014 σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ώστε να καλυφθούν ανάγκες των Υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς αλλά και των Εφορειών Προϊστορικών, Κλασικών και Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ ενώ το νέο προσωπικό θα καλύψει θέσεις όπως φύλακες αρχαιολογικών χώρων, συντηρητές, αρχαιολόγοι, μηχανικοί κ.α.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα