Σας χαριζω τη δημοκρατια σασ!

11:35 24/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Ωραία Δημοκρατία έχουμε σ' αυτήν τη χώρα. Πριν μόλις 7 μήνες, οι πολίτες ανέδειξαν σε τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή. Επειδή κάποιοι ''προδομένοι αριστεροί'' αποφάσισαν να...
αποστατήσουν και να οδηγήσουν τη χώρα στην περιπέτεια των εκλογών, ξαφνικά μας προέκυψε κοινοβουλευτική ομάδα 25 ''προδομένων''.
Η Δημοκρατία μας για να επιβραβεύσει την αποστασία και τις συνέπειές της, τώρα που βρισκόμαστε στη
φαρσοκωμωδία των διερευνητικών εντολών, δίνει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο κόμμα αλεξίπτωτο, κι όχι στο Εκλεγμένο κόμμα..!
Έτσι ο Λαφαζάνης είναι αυτός (ο οποίος αν δεν υπήρχε ο Αλέξης τώρα θα έπαιζε πρέφα σε κάποιο καφενείο) που θα πάρει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, κι όχι ο Μιχαλολιάκος.
Αυτήν τη Δημοκρατία, Δεν τη γουστάρω καθόλου. Σας τη χαρίζω.
ΥΓ. Στην θεωρητική περίπτωση που ο Λαφαζάνης κατάφερνε να σχηματίσει Κυβέρνηση, θα βρισκόμασταν δηλαδή με τον μπουκαδόρο Πρωθυπουργό, χωρίς να τον έχει ψηφίσει κανένας πολίτης για αυτόν τον σκοπό;
YΓ2. Επειδή Πάντα οι ψηφοφορίες του Fimotro δείχνουν έμμεσα τι πρόκειται να συμβεί, εγώ για το ποσοστό που θα πάρει ο Σύριζα στις εκλογές ποντάρω όλα μου τα λεφτά, γύρω από το αποτέλεσμα που θα διαμορφωθεί στο τέλος της ψηφοφορίας σας, υπέρ του ότι ο Αλέξης έπραξε σωστά κι έκανε εκλογές. Γιατί δεν βάζετε και μία σχετική ψηφοφορία που θα μας δείξει τι ποσοστό θα πάρει η Χρυσή Αυγή; Aυτό θα ήταν το πιο ενδιαφέρον απ' όλα.
Ευχαριστώ
Μπάμπης Νικόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα