Συνελήφθη 20χρονος αλβανός για την δολοφονία του ξενοδόχου

08:25 1/12/2020 - Πηγή: Fimotro
Οικονομικά τα κίνητρα της δολοφονίας;

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και ανήκει στον ιδιοκτήτη της μονάδας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open ένας νεαρός συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού αφού αστυνομικοί τον εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας και τον έθεσαν υπό κράτηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν

οικονομικό, με τον 20χρονο να υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ, τα οποία δεν του έδωσε και αποφάσισε να τον σκοτώσει. O συλληφθείς, ο οποίος είναι Αλβανός βρισκόταν παράνομα στη χώρα, παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά το πρωί της Δευτέρας. Το σώμα του είναι ολοκληρωτικά καμένο, με αποτέλεσμα οι ιατροδικαστές να μη μπορέσουν να εξαγάγουν στοιχεία που θα βοηθήσουν αυτή τη στιγμή στην επίλυση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου του, ούτε αν φέρει χτυπήματα από μαχαίρι ή όπλο εξαιτίας της άσχημης κατάστασης που βρίσκεται το σώμα.

Οι ιατροδικαστές έλαβαν υλικό για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.

Πηγή: star.gr

The post Συνελήφθη 20χρονος Αλβανός για την δολοφονία του ξενοδόχου appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα