''σαμαρας και δενδιας θελουν να δουν νεκρους τους βουλευτες της χ.α''...

21:39 5/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο την Παρασκευή χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ...
και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, σε παρέμβασή
του στη Βουλή.
Οι κ.κ Σαμαράς και Δένδιας θέλουν να δουν νεκρούς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος, ο οποίος κατηγόρησε το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ για υποκρισία.
«Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καλούσαν σε εκδίκηση, “τσακίστε τους, κρεμάστε τους”, ενώ σήμερα φτάσαμε στο «ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, να πέσουν οι τόνοι” και άλλα γλυκανάλατα και λάιτ. Απ' τα πολυσέλιδα αφιερώματα φτάσαμε στα μονόστηλα, ή στη δεύτερη είδηση, ή να ακούμε διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες, ότι ο θάνατος ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ή ότι τους βάλαμε εμείς στο σημείο εκεί για να τους εκτελέσουν, ή ότι είναι καθοδηγούμενοι δικοί μας, ότι δεν υπήρχε πολιτικό κίνητρο, προβοκάτσια, και διάφορες άλλες βλακείες» δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος.
Σε παρέμβαση του προεδρεύοντος, Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος επεσήμανε στον κ. Παναγιώταρο ότι με το ύφος που μιλάει χάνει το δίκιό του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε «κάντε ό,τι καταλαβαίνετε – δεν κάναμε ούτε αυτό που περιμένατε κάποιοι, να βγούμε στους δρόμους και να αρχίσει ο εμφύλιος. Περαστικά σας».
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα