Σαμαρας: εντος η εκτος ευρωπης το διλημμα των εκλογων

12:49 17/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Μήνυμα ότι από το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου κρίνεται όχι απλώς η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, αλλά στην Ευρώπη, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα το πρωί.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για...
«ανίκανους και ανεύθυνους, που δεν μπορούν
να βγάλουν τη χώρα από την κρίση και την οδηγούν στην καταστροφή».

«Αρχίζουν από την επανάσταση του σφυροδρέπανου και φθάνουν έως την αναρχία», είπε ο κ. Σαμαράς

«Έδειξαν ήδη το πραγματικό τους πρόσωπο, επιδιώκουν να τα σπάσουμε με την Ευρώπη, δεν έχουν σχέδιο και αυτά που λένε καθημερινά οδηγούν σε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε ήδη», υποστήριξε ο κ. Σαμαράς «δείχνοντας» το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε: «Πότε για τις καταθέσεις που θέλουν να τους βάλουν χέρι, πότε για τις επενδύσεις που είναι μαθημένοι να τις διώχνουν, πότε για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τις φορολογήσουν και να τις κλείσουν πότε για την αστυνομία».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «υπάρχει και ο φόβος τους για τον ίδιο τους τον εαυτό», συμπληρώνοντας πως «απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν την περίμεναν και τρόμαξαν». «Τρόμαξαν και οι ίδιοι από την ευθύνη μιας πιθανής διακυβέρνησης, είναι ανέτοιμοι και ανίκανοι να κυβερνήσουν», υπογράμισσε.

Αναφερόμενος στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι «από την ανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία». Μίλησε ακόμη για «Συνασπισμό από συνιστώσες της γκρίνιας» και συμπλήρωσε πως δεν είναι κόμμα ευθύνης, καθώς -όπως είπε- εκτονώνουν τους εαυτούς τους με διαμαρτυρία, αλλά είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

«Σε θέση μάχης ενόψει εκλογών»

Παράλληλα, έθεσε τη ΝΔ σε θέση μάχης εν όψει των νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου έθεσε το μηχανισμό τη
Keywords
Τυχαία Θέματα