Σαμαρας : ανταποδοτικος μεσω των δημων ο φορος στα ακινητα

08:03 5/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Πρόταση να καταστεί ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων ανταποδοτικός μέσω των Δήμων, αποκάλυψε ότι υπάρχει, ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο Mega.
Όπως ανέφερε, έγινε δέκτης της πρότασης...
«να περάσουμε τον φόρο στους Δήμους με ανταποδοτικότητα» όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες, «κάτι που θα μας έβγαζε από την υποχρέωση να πληρώνουμε εμείς τους Δήμους με τα ελλείμματα τα οποία δημιουργούνται και πολλές φορές είναι ανεξέλεγκτα».
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι την σκέφτεται αυτή την κίνηση, ενώ στην ερώτηση εάν η τρόικα
την συζητά διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει ακόμη σχετική συζήτηση με τους εκπροσώπους της.
Αναφερόμενους στους υπερβολικούς φόρους στην ακίνητη περιουσία είπε: «Πράγματι το 2013 είναι η χειρότερη χρονιά που θα έχει ποτέ του γνωρίσει ο Έλληνας, δεν μπορώ να το πω εγώ παραπάνω ωμά, από αυτό που σας λέω. Είχαμε εισόδημα του 2012, ΦΑΠ το τέλος του 2010, του 2011, του 2012 και του 2013, είχαμε ΕΕΤΗΔΕ. Αυτό δεν πρόκειται να επανέλθει, είναι η τελευταία χειρότερη χρονιά».
Μιλώντας για τις αντιδράσεις των βουλευτών του είπε ότι «υπήρχαν αντιδράσεις ασφαλώς κι εγώ βουλευτής επαρχίας είμαι και ξέρω. Είχανε αντιρρήσεις στα θέματα των στρεβλώσεων, και πιστεύω ότι πολλά διορθώνονται με τις παρεμβάσεις των βουλευτών, πολλά θα διορθωθούν με τις παρεμβάσεις των βουλευτών. Νομίζω ότι όπως είδατε, μαζέψαμε ζητήματα τα οποία υπήρχαν, για στάνες και τα λοιπά, αυτά δεν πρόκειται να γίνουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα