Πυρινα μετωπα και σε κυμη, κεφαλονια

09:32 25/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Πύρινα μέτωπα στο Κρυονέρι και τη Δροσοπηγή από τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:54 τα ξημερώματα στην περιοχή Λιοσάμπι στις Αφίδνες. Δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας υπάρχουν εστίες φωτιάς και από το πρωί...
επιχειρούν 35 οχήματα της Πυροσβεστικής και 100 πυροσβέστες μαζί ε 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα ενώ βοηθούν και δεκάδες εθελοντές με 14 οχήματα των ΟΤΑ. Σε εξέλιξη, όμως είναι πυρκαγιές και στην
Κύμη Ευβοίας και την Κεφαλονιά.

Η πυρκαγιά στις Αφίδνες έχει πάρει διαστάσεις και αυτή την ώρα δύο είναι τα κύρια μέτωπα, στο Κρυονέρι και τη Δροσοπηγή με τις φλόγες να απειλούν σπίτια σε Κρυονέρι και Σπατατζίκι Αγίου Στεφάνου.

Πυκνό σύννεφο καπνού έχει καλύψει τα βόρεια προάστια της Αθήνας ενώ νωρίτερα εξαιτίας της φωτιάς διεκόπη η κυκλοφορία στην εθνική οδό, από το ύψος του κόμβου Βαρυμπόμπης, στο ρεύμα εξόδου, και από Καπανδρίτι στο ρεύμα εισόδου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, λίγο πριν τις 8 το πρωί άνοιξε το ρεύμα εξόδου (προς Λαμία), ωστόσο οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως, και σε δασική έκταση στην περιοχή Μουρτερή, στην Κύμη Ευβοίας.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν αυτήν την ώρα 32 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά σε εξέλιξη και σε δασική έκταση στην περιοχή Καμπίτσα της Κεφαλλονιάς.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν αυτήν την ώρα 17 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 10 εθελοντές, 2 οχήματα ΟΤΑ και ένα αεροσκάφος.
Keywords
Τυχαία Θέματα