Ψηφισαν ολοι μαζι οι υποψηφιοι δημαρχοι και περιφερειαρχες...

13:09 18/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Έδωσαν την μάχη τους μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σήμερα επέλεξαν να ασκήσουν από νωρίς το πρωί το εκλογικό τους δικαίωμα ώστε να έχουν χρόνο να περιοδεύσουν στα εκλογικά κέντρα της περιφέρειάς τους...
και παράλληλα να παρακολουθήσουν την εκλογική διαδικασία από τα κεντρικά τους γραφεία.

Ο λόγος για τους “μονομάχους” στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και των υποψηφίων δημάρχων σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Στο
σύνολό τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες τόνισαν στις δηλώσεις τους πως η σημερινή ημέρα ανήκει στους πολίτες-ψηφοφόρους οι οποίοι με την ψήφο τους θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας, το μέλλον των ιδίων και της χώρας.

Πρώτος όλων, χρονικά, ψήφισε σε εκλογικό τμήμα της Νέας Σμύρνης ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τις εκλογές ως την κορυφαία στιγμή για την αυτοδιοίκηση. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι κορυφαία στιγμή για την Αυτοδιοίκηση και τη Δημοκρατία» είπε ο κ. Σγουρός σε δηλώσεις που έκανε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος και κάλεσε όλους τους πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα