Προβλεψη fimotro : αμεση διεξοδο θα αναζητησουν οι ευρωπαιοι

22:42 19/3/2013 - Πηγή: Fimotro
ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Γράφει ο Insider
Εάν ο Αναστασιάδης παρουσιάσει λύση που επιτρέπει στους Ευρωπαίους να μην ξεφτιλιστούν ενώ διασφαλίζει τα 5,8 δις συμμετοχής της Κύπρου στο...
πακέτο θα την αρπάξουν στον αέρα όπως ο σκύλος
την μπριζόλα. Γιατί; Γιατίη συνεχιζόμενη ανυπακοή της Κύπρου μπορεί να εξελιχτεί σε ανεξέλεγκτη Ευρωπαική Τραπεζική κρίση.
Ποιά μπορεί να είναι αυτή η λύση; εσωτερικός δανεισμός από τις καταθέσεις στα ίδια ποσοστά που έχουν ανακοινωθεί (δηλαδή κάτω από 10% για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ κτλ.) με εγγύηση μελοντικά έσοδα από το φυσικό αέριο και άλλη Κρατική περιουσία.
Να θυμίσουμε στους πιστούς μας αναγνώστες ότι έχουμε επανειλλημμένως προτείνει στον Αντώνη Σαμαρά να κάνει το ίδιο για τους ιδιώτες ομολογιούχους των οποίων οι περιουσίες κατακρεουργήθηκαν με εντολή της Τρόικα.
Εκείνη η σφαγή ήταν ο προπομπός για την σφαγή των καταθετών της Κύπρου και την εξόντωση ολόκληρης της Κυπριακής Οικονομίας.

Σε ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στις 23 Νοέμβρη γράφαμε:"... δώσε ακίνητα του Δημοσίου, δώσε μετοχές σε οργανισμούς, δώσε συντελεστές δόμησης: δώσε οτιδήποτε δεν επιβαρύνει τον κρατικό προυπολογισμό, σε 'Ελληνες και ξένους ιδιώτες ομολογιούχους, ως αποζημίωση στην τιμή κτήσης των ομολόγων" (εδώ).
Και ξανά στις 5 Μαρτίου 2013:
" ... Να αποζημιωθούν σε τιμή κτήσης οι ομολογιούχοι που κουρεύτηκαν με μεταφορά κρατικής περιουσίας αλλά χωρίς κόστος για τον προυπολογισμό".
Και καταλήγαμε:
"Απαιτούνται τολμηρές λύσεις, κ. Πρωθυπουργέ, οι άνεργοι και η χώρα δεν μπορούν να περιμένου μιά πενταετία" (εδώ).
Μόνο που οι Κύπριοι μέχρι στιγμής αντιστέκονται.
'Οσο όμως ο καλύτερος εκπρόσωπος της Τρόικα Γιάννης Στουρνάρας είναι διαχειριστής της Ελληνικής Οικονομίας μπορεί να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από όσα υπαγορεύει η Τρόικα;
Μπορεί κανείς να περιμένει οι 'Ελληνες καταθέτες να αισθάνονται ασφαλείς όταν η Γερμανία κουρεύει ότι γουστάρει με το έτσι θέλω και προς το συμφέρον της;
Keywords
Τυχαία Θέματα