Πρωτοποριακα καλλυντικα hyalos


ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΕΤΙΚΗ
Tα προϊόντα HyAlos είναι σειρά πρωτοποριακών καλλυντικών προϊόντων βασισμένων σε υψηλής ποιότητας βιοσυνθετικό Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού...
βάρους.
H σειρά των προϊόντων HyAlos είναι ίσως η μοναδική ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών προϊόντων πού βασίζεται στο υαλουρονικό οξύ και δεν περιέχει απλά και την ουσία αυτή.
Η σειρά HyAlos παράγεται στην Ελλάδα, με πρώτες ύλες που αν δεν είναι εγχώριες προέρχονται μόνο από Ευρώπη και το ενδιαφέρον για την εξαγωγή τους σε διάφορες χώρες,
είναι ήδη πολύ έντονη.
Υαλουρονικό Οξύ
Η παραγωγή του υαλουρονικού οξέως στο σώμα, γίνεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος που ονομάζονται χόριο. Οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι αυτό βοηθάει το δέρμα να παραμένει απαλό επειδή έχει εξαιρετικές ικανότητες συγκράτησης νερού.
Σε πρόσφατες μελέτες αυτοί επίσης ανακάλυψαν ότι το υαλουρονικό οξύ βοηθάει στην επούλωση τραυμάτων και άλλων προβλημάτων του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ επίσης είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των επιπέδων του κολλαγόνου στο σώμα.
Η μείωση του κολλαγόνου στο σώμα θεωρείται από τους επιστήμονες σαν μια από τις κύριες αιτίες του φτωχού δερματικού τόνου και ελαστικότητας, εμφανώς συσχετιζόμενα με την ορατή διαδικασία γήρανσης.
Επιπλέον το υαλουρονικό οξύ πρόσφατα αναγνωρίστηκε από το FDA για τις εκπληκτικές αντιγηραντικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Καθώς γερνάμε, η παραγωγή υαλουρονικού οξέως στο σώμα μας μειώνεται, προκαλώντας στο σώμα μας τα σημάδια της γήρανσης.
Το υαλουρονικό οξύ στο Linurase, στοχεύει στη σύσφιξη και απαλότητα του δέρματος και στο να βοηθήσει στην αναστροφή των σημαδιών της γήρανσης.
Από τους δημιουργούς του ladonna.gr και του amour.gr, τα προϊόντα HyAlos παρέχονται μέσω του πληρέστερου online πολυκαταστήματος www.healthiershop.gr. Δείτε όλα τα προϊόντα HyAlos πατώντας εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα