''πρωτοφανης αλλοιωση των δηλωσεων τσιπρα''...

20:04 4/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Για πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα στο Euronews κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα υποστήριξε το βράδυ της Πέμπτης ο Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας ...
τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Μέχρι χθες είχαμε την εντύπωση ότι η μονταζιέρα της Ν.Δ. δούλευε μόνο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο κ. Κεδίκογλου
φρόντισε να την αναβαθμίσει περιλαμβάνοντας και τον Πρόεδρό του, χαλκεύοντας απόσπασμα συνέντευξης στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euronews», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση προσάπτει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως πρόσθεσε στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφαση της δικαιοσύνης που αφορούσε την απελευθέρωση των τριών της Χ.Α., δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα, τη φράση «η απόφαση για τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα».
Όπως σημειώνει, το συμπέρασμα του κ. Κεδίκογλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος της Χ.Α. είναι «αβίαστο και λαθραίο».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται: «Άραγε μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο κατήφορος του κυβερνητικού εκπροσώπου; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο ευτελισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης;».
Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε κάνει την εξής δήλωση: «Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη, δικαιολογημένα δημιούργησε στην κοινή γνώμη το αίσθημα ότι η δικαστική απόφαση για τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα. Ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους. Θερμά συγχαρητήρια».
Keywords
Τυχαία Θέματα