Πρωτοφανη μετρα ασφαλειας υπο τον φοβο τρομοκρατικου χτυπηματος

11:34 23/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Πρωτοφανή μέτρα προστασίας έχει λάβει η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, θωρακίζοντας παρά πολλούς πιθανούς στόχους υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος. Στα μέτρα ασφαλείας...
εμπλέκονται περίπου 2.000 αστυνομικοί, από τροχονόμους και άνδρες των ΥΜΕΤ μέχρι αστυνομικούς της ασφάλειας και των ΕΚΑΜ, ενώ έχουν επιστρατευτεί και τα ελικόπτερα της αστυνομίας.

Επίσης θα υπάρχει αύξηση σε
περιπολίες κυρίως τη νύχτα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, της ομάδας ΔΕΛΤΑ , της Άμεσης Δράσης, της κρατικής ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής.

Στο πλαίσιο αυτό, κλειστή είναι σήμερα Πέμπτη η Βασιλίσσης Όλγας, καθώς στο Ζάππειο διεξάγεται το άτυπο Συμβούλιο υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Στο μεταξύ, σε τρεις συλλήψεις, δύο στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής κατά την διάρκεια ελέγχων σε 10 σπίτια, στο πλαίσιο επιχείρησης για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι, στυλό με φυσίγγια, σπρέι πιπεριού, ενώ κατασχέθηκαν, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές διάφορα έντυπα και διαδικτυακές αναρτήσεις ιταλικής τρομοκρατικής οργάνωσης (της FAI).

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/250424/drakodeia-metra-asfaleias-apo-tin-elas-/#ixzz2rCvYBr6q
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Keywords
Τυχαία Θέματα