Προταση νομου για ταμειο αλληλεγγυης γενεων θα καταθεσει το πασοκ


Έμφαση στο κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο πρόεδρος του, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του, τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών...
Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) Αττικής.

Αρχικά, ανέφερε ότι οι προσπάθειες του κόμματος για φορολογικές ρυθμίσεις όσον αφορά στις οικογένειες με παιδιά, τους νέους ανέργους και τους αγρότες, απέδωσαν υπέρ των συγκεκριμένων φορολογούμενων ομάδων.

Ακολούθως, ενημέρωσε για την
κατάθεση προτάσεων νόμου με σκοπό την καλύτερη μεταχείριση των αναπήρων και τη σύσταση ταμείου αλληλεγγύης γενεών, η οποία θα δώσει φιλί ζωής στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας.

Στο ίδιο κλίμα, υπογράμμισε τις προτάσεις νόμου του κόμματος για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και όλων των πληθυσμιακών ομάδων που υποφέρουν από τη φτώχεια.

Ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προοπτική ανασυγκρότησης και ισχυροποίησης του ΠΑΣΟΚ, διαδικασία η οποία περιλαμβάνει το διάλογο με όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς και τη ΔΗΜΑΡ, και η οποία θα ολοκληρωθεί με το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος.

Σε σχέση με την επιλογή της λύσης του μνημονίου και τη διεκδίκηση της δόσης των 44 δις, παρουσίασε ως μοναδική ασφαλή επιλογή τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα φαινόμενα βίας, ξενοφοβίας και ρατσισμού, που έχουν εκδηλωθεί στη χώρα, και έσπευσε να ζητήσει την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων στην αντιρατσιστική πορεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα