Προς...ολοταχως για κουρεμα

Αγαπητό Fimotro,
Άνω κάτω... ή Ευρωπαϊκή Ένωση μετά και τις εξελίξεις με πρωταγωνιστή την Αγγλία. Βλέπουμε ότι αμφισβητούνται έντονα και καθαρά... οι απόψεις του Γαλλογερμανικού άξονα από την Αγγλία θεωρώντας ότι οι απόψεις περί οικονομίας δύο ταχυτήτων δεν...
βρίσκουν σύμφωνη την Αγγλία αφού είδη επιχειρείται μια νέα πραγματικότητα στην Ευρώπη, ή Ευρώπη των... δύο ταχυτήτων (για τρεις πρόκειται) που διαφυλάττουν ουσιαστικά τα συμφέροντα Γερμανίας-Γαλλίας !
Οι τριγμοί... έχουν αποτυπωθεί στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
με τις τραπεζικές μετοχές να χάνουν έδαφος... αφού δεν αποκλείεται και ή έξοδος πια ορισμένων κρατών...ακόμα και από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και το Ευρώ !
Πάντως στη χώρα μας όλα δείχνουν ...ότι προχωράνε εν τάχη για το PSI για να διασφαλιστεί και η 7η δόση των 85 δισ.ευρώ αφού γίνει και το ανάλογο "κούρεμα" HAIRCUT του χρέους αλλά και των τραπεζών.
Ενώ αμέσως μετά... είναι και ή πιο "κατάλληλη περίοδος" για εκλογές... αφού θα χρειαστεί αυτοδύναμη Ελληνική κυβέρνηση για να επαναπροσδιορίσει το μνημόνιο... όπου δημοκοπικά μέχρι στιγμής ή νέα κυβέρνηση περνά στη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά είτε σχηματιστεί αυτοδύναμη είτε όχι... αφού και στην δεύτερη περίπτωση οικουμενική κυβέρνηση... σχηματίζει το πρώτο κόμμα.
Θα ζητηθούν... όμως από την τρόικα και νέα μέτρα...παρά τις εντυπώσεις για το αντίθετο που θέλει να δημιουργήσει ό Βενιζέλος... για να καλυφθεί ή τρύπα του προϋπολογισμού αφού δέν επιτεύχθηκαν οι στόχοι !

Σας ευχαριστώ,
Keywords
Τυχαία Θέματα