Προς δ.ς. κοινωνιας της πληροφοριας α.ε., κ. ιωαννιδη και αρμοδιους φορεις

ΕΠΩΝΥΜΟ EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Μετά από τόσες δημόσιες ερωτήσεις και καλέσματα μου προς το ΔΣ της ΚΤΠ ΑΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς κάνω την ύστατη αλλά και τελευταία προσπάθεια μήπως και επιδείξετε...
ανθρωπιά και κατανοήσετε την σοβαρότητα της κατάστασης και απαντήσετε στα εξής ερωτήματα που θα σας θέσω για πολλοστή φορά. Να σας ενημερώσω εκ των προτέρων ότι έχετε το χρονικό περιθώριο
των 48 ωρών να μου απαντήσετε εγγράφως , προτού σας καταθέσω την μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος και συμπαιγνίας προς κατά παντός υπευθύνου και προς όλα τα μέλη του ΔΣ της ΚΤΠ ΑΕ. ( Οφείλω να σας ενημερώσω ότι αυτή την φορά θα εξαντλήσω όλη την αυστηρότητα του νόμου προς Εσάς διότι διακυβεύετε το έννομο συμφέρον της επιχείρησης μου. )
Σας παραθέτω τα ερωτήματα και σας ΚΑΛΩ για απάντηση εντός 48 ωρών εγγράφως.
1. Για ποιό λόγο έχετε κάνει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ αναστολή πληρωμών και συγκεκριμένα του έργου μου? Πότε έχετε σκοπό να με πληρώσετε με τα χρήματα που νόμιμα δικαιούμαι κύριοι αρμόδιοι και αγαπητό ΔΣ της ΚΤΠ ΑΕ?
2. Για ποιο λόγο κάνατε αναστολή πληρωμών και δη παρανόμως προς τους δικαιούχους εξαιτίας της αντιπαράθεσή σας και της πού έχετε με την προμηθεύτριά μου εταιρεία την στιγμή που δεν προβλέπεται σε κανένα κανονισμό να μην πληρώνετε τους δικαιούχους εξαιτίας αντιπαραθέσεων με τις προμηθεύτριες εταιρείες.(Αποτελεί μέγιστο ατόπημα και παράπτωμα).
3. Τι έχετε να πείτε Κ. Ιωαννίδη και ΔΣ της ΚΤΠ ΑΕ για τα δημοσιεύματα περί του ‘θολού’ παρελθόντος του Κ. Ιωαννίδη? Αποδέχεστε τις κατηγορίες των δημοσιευμάτων και δια αυτό το λόγο δεν μας δίνετε μια απάντηση τόσο καιρό? Μήπως είναι κάποιος άλλος ο λόγος που δεν μας δίνετε την απάντηση. ?
4. Ποιος δίνει το δικαίωμα στον Κο Τσακογιάννη( Διευθ. Σύμβουλος της ΚΤΠ ΑΕ) να μου πει κατά την πρώτη και τελευταία μας τηλεφωνική επικοινωνία να μην τον ξαναενοχλήσω να μάθω τι γίνεται με τα χρήματα που παρανόμως παρακρατείτε γιατί θα στυλώσει τα πόδια? Επιπλέον ποιος δίνει το δικαίωμα στη Κα Μπιζμπίκη Μαίρη (Γραμματέας του Κου Τσακογιάννη) να μου δηλώσει ευθαρσώς και απαράδεκτα να μην ξανακαλέσω στην ΚΤΠ ΑΕ και να μου κλείνει το τηλέφωνο λες και είναι στην επιχείρηση του γονέα της? Αλήθεια επιβάλλατε κάποια ποινή ή το προσπεράσατε και αυτό αγαπητό ΔΣ της ΚΤΠ ΑΕ??
5. Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι οι επιστολές αγανάκτησης μου για να πάρω τα χρήματα που νόμιμα δικαιούμαι καθώς και τα εύσημα που απέδωσα στον Κο Πετρόπουλο Δημήτριο για το έργο που παράγει και την στάση που κρατά διότι δεν κρύβεται στα τηλέφωνα όπως προφανώς θα θέλατε γιατί έτσι κάνετε εσείς κρύβεστε πίσω από γραμματείς πιστεύετε ότι με χειραγωγεί ο ίδιος? Ενοχλείστε που είναι αμερόληπτος και αξιοκρατικός?
6. Αλήθεια το προσωπικό είναι όλο ασφαλισμένο στο ΙΚΑ με σύμβαση εργασίας ? Ποιες θέσεις δικαιολογούνται στον πρόεδρο να δίνει πχ οδηγού ή καλύτερα σωματοφύλακα?
7. Γιατί μας κατηγορείτε για κακοδιαχείριση όταν τα δημοσιεύματα λένε ότι άλλος έχει αμαρτωλό παρελθόν και δη μάλλον ο ίδιος ο Ακαδημαϊκός Πρόεδρος Κος Ιωαννίδης Αντώνιος ?
8. Τι έχετε να πείτε σχετικά με το Το ερώτημα που αναγράφεται σε άρθρο της Ελευθεροτυπίας πως το εξηγείτε? Ερώτημα: Είναι αλήθεια ότι το στέλεχος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ζήτησε χρήματα από επιχειρηματία για κάποια δουλειά και όταν ο επιχειρηματίας το ανέφερε σε στέλεχος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» πήρε την απάντηση «νομίζεις ότι είμαστε κοινωνία αγγέλων»;
9. Για ποιο λόγο απαξιείτε τόσο καιρό να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας έχω κάνει δημοσίως ?Ποιοί νομίζετε πραγματικά ότι είστε? (Να σας υπενθυμίσω ότι πληρώνεστε από τον Έλληνα φορολογούμενο Πολίτη)

ΣΑΣ ΚΑΛΩ εντός 48 ωρών και πριν προβώ στη κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς μου – είναι η τελευταία σας ευκαιρία , μετά αναλαμβάνει ο νόμος και ο εισαγγελέας- να απαντήσετε στα παραπάνω και δη μάλιστα στην ακριβή ημερομηνία της πληρωμής μας που παράνομα παρακρατείτε τα τελευταία 2 έτη.

Σας επισυνάπτω τις 5 δημόσιες ερωτήσεις που έχουν προηγηθεί και δεν απαντηθήκανε μέχρι και σήμερα
1. http://www.fimotro.blogspot.gr/2014/09/blog-post_9935.html
2. http://fimotro.blogspot.gr/2014/09/blog-post_2895.html
3. http://fimotro.blogspot.gr/2014/09/e_53.html
4. http://fimotro.blogspot.gr/2014/10/4-e.html
5. http://fimotro.blogspot.gr/2014/11/blog-post_106.html
καθώς και τα δημοσιεύματα περί του παρελθόντος του Κου Ιωαννίδη Αντώνιο

1. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=423271
2. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/54126/i-eett-epelekse-tin-telcordia-gia-ti-foritotita-arithmon
3. Ακολουθεί σχετική φωτογραφία από άρθρο στις 3/11.

Για προσωπικούς και ευνόητους λόγους αναφέρω ότι οι υποψίες περί ‘αμαρτωλού’ παρελθόντος του Κου Ιωαννίδη Αντωνίου βασίζονται σε άρθρα που έχω παραθέσει παραπάνω και σε καμία περίπτωση προσωπικές μου εκτιμήσεις και προσωπικά μου λόγια.
ΓΚΟΓΚΟΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – HOTEL GOGOS
ΚΑΣΤΡΑΚΙ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα