Προωθηση των ελληνικων θεσεων στο εξωτερικο, ο στοχος του νεου γ.γ ενημερωσης και επικοινωνιας...

Στην προώθηση και ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό θα επικεντρωθεί η προσπάθεια του νέου Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας Γιώργου Καραγιάννη, όπως ο ίδιος ανέφερε ...
κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής από τον απερχόμενο Γραμματέα Ανδρέα Κατσανιώτη.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς, αναθέτοντάς μου τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας»
δήλωσε ο νέος γ.γ. Επικοινωνίας και ευχήθηκε στον προκάτοχό του Α. Κατσανιώτη «καλή δύναμη στους πολιτικούς αγώνες που ετοιμάζεται να δώσει» ενώ δεσμεύτηκε πως «θα καταβάλω το 100% των δυνάμεών μου στην προσπάθεια που γίνεται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και των στελεχών του».

«Ο προσανατολισμός μας - συνέχισε ο κ. Καραγιάννης - επικεντρώνεται στην προώθηση και ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό, ως η χώρα που πέτυχε πολλά τα τελευταία χρόνια και η οποία "ανοίγεται" εκ νέου στον κόσμο, προσδοκώντας όλοι να ανακαλύψουν τις πολιτισμικές, αναπτυξιακές και τουριστικές ευκαιρίες που προσφέρει.

Ο νέος Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργος Καραγιάννης δεν είναι μια τυχαία επιλογή. Προέρχεται από τη μεταρρυθμιστική ομάδα της νέας γενιάς στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και είναι ένας νέος άνθρωπος που διαθέτει ισχυρό πολιτικό αισθητήριο ενώ όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν τεχνοκράτη με μέλλον στον χώρο της επικοινωνίας.

Η επιλογή του Γιώργου Καραγιάννη για την θέση του Γενικού Γραμματέα αν και ξάφνιασε πολλούς δεν ήταν έκπληξη για τον στενό Πρωθυπουργικό κύκλο.

Πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιώργος Καραγιάννης είχε κληθεί να συνεισφέρει και το έπραξε με επιτυχία, σε πολλές επικοινωνιακές και πολιτικές αναμετρήσεις της παράταξης.

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο management και την επικοινωνία. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν συντονιστής της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σύμβουλος διοίκησης στην ΕΤΑ Α.Ε.
Keywords
Τυχαία Θέματα